2777
2789
از کلاس چهارم  رفت ...کلاس هفتم هم مدرک شو گرفت

ببین منم مادرم و استرس دارم تو روخدا ببخشید هی سوا میپرسم و خستتون میکنم .سوال بعدیم اینه که ایا وقتی پسرتون چرتکه رفت از کلاس چهارم به بعد، ایا قبلش با بعدش تاثیر چشمگیر داشت یعنی متوجه تغیراتش شدید ؟ یا کلا از اول بچه زرنگی بوده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین منم مادرم و استرس دارم تو روخدا ببخشید هی سوا میپرسم و خستتون میکنم .سوال بعدیم اینه که ایا وقت ...

کلا باهوش ...اما خوب چون میتونست بدون نوشتن حساب کنه اعتماد به نفسش خیلی بالا رفته بود ...کلا ذهن فعال میشه 

من داداشم از ۵ سالگی رفته الانم ۱۰ سالشه هنوز میره 

ریاضیش به شدت خوبه 

طوری که از معلم ایراد میگیره 

به شدت بهتون توصیه می کنم بزارید بره 

برای رشته ی تجربی و ریاضی هم به شدت کاربردیه 

کلا باهوش ...اما خوب چون میتونست بدون نوشتن حساب کنه اعتماد به نفسش خیلی بالا رفته بود ...کلا ذهن فع ...

خیلی ممنونم ازتون خدا خیرتون بده.یکی بود تو سایت اینقد بد گفته بود من ترسیدم

من داداشم از ۵ سالگی رفته الانم ۱۰ سالشه هنوز میره  ریاضیش به شدت خوبه  طوری که از معلم ...

یو سی مس میره؟خیلی با حاش باید کار بشه؟ پس خوبه.تو سایت یه ریاضی دان از ش بد گفت ترسیدم میگفت اینها بی سواد بار میان و دیگه نمیتونن هندسه و مفهوم ریاضی بفهمن

یو سی مس میره؟خیلی با حاش باید کار بشه؟ پس خوبه.تو سایت یه ریاضی دان از ش بد گفت ترسیدم میگفت اینها ...

غلط کرد ://////////// 

بله 

فقط همین یو سی مس بزاریش منظورم اینه انگلیسیش و بزارید بره فارسیش خوب نیست 

اگر هوش خ بی داره بزارید بره ولی یکم دیر اقدام کردید  برای اسی مزایاش و گفتم

باید خیلی باهوش باشه بره؟ من پسرم 5 سالو 10 ماهشه.دیر نیست؟

عزیزم چند سال رفت؟ از چند سالگی رفت؟ و اینکه خیلی باید باحاش کار کنم ؟پسرم 6 سالشه

برای ۶ سال ک یو سی مس مناسب نیست باید ببری آی مت .‌ کلاس سوم چهارم ک رفت ببر یو سی مس

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
یه سوال بپرسم.میگن کسایی که چرتکه یا مشتقات چرتکه میرن بعد ها به مشکل میخورن و دیگه نمیتونن مباحث ری ...

یعنی چی دکتر و مهندس ؟ به فکر این هستی   بزار بچت انتخاب و تجربه کنه بعدا خودش هر شغلی خواست پس نگران این چیزا نباش 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

خیلی تو محاسبات کمکش میکنه اما اما اما از وقت بازی بچه گرفته میشه و تو ذهنش درس یه عامل گرفتنده خوشیهاش میشه و بعدها تو دبیرستان از درس زده میشه

البته این برا کسایی ک روحیه ضعیفی دارن خیلیام بودن ک هیچ مشکلی براشون پیش نیومده

باید خیلی باهوش باشه بره؟ من پسرم 5 سالو 10 ماهشه.دیر نیست؟

نه اتفاقا بهترین سن همین موقع ست 

نه در حدی که بتونه یه سری چیزا رو تشخیص بده و حرف زدنش اوکی باشه اعداد و هم به انگلیسی بلد باشه هم شمردنش هم نوشتنش

2810