2777
2789
ممنونم که جواب دادین برای خودم نپرسیدم خواهر شوهرم یه دختر داره دوس داره دومیش پسر باشه دنبال راه حل ...

خواهش میکنم عزیزم

بله عزیزم اینو مطمئنم که راه قطعی تعیین جنسیت حتی اگر فرد مشکل باروری نداشته باشه ivf هست🌹

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره چندتا جنین درست میکنن بعد انتقال میدن

شنیدم خیلی سخت آزمایش آمپول رفت آدم نمی‌دونم راس یا دوروغشو .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خب پس باید بری خصوصی .اگ پول میده برو چه اشکالی داره .

اره خودش بحثو پیش کشیده اتفاقا ی قرعه ۴۵ تومنی داریم تا برج ده مونده میگ هروقت اسممون در اومد بریم پیگیر شیم من از الان زدم تو پرش گفتم ن،دخترم یکسال و یک هفتشه بنظرتون میتونم دوتا رو همزمان باهم بزرگ کنم ۲۱ سالمه و دست تنهام شوهرم میگه برات پرستار و نضافتچی میگیرم تو فقط قبول کن،از طرفی اعصاب معصابم بهم ریختس و داغونه البته دیر یا زود میرم پیش تراپیست نمیدونم چ کاری درسته🥲بیارم نیارم از طرفی من فقط تا نهم درس خوندم میگم برم ی درسی بخونم یا حرفه ای یاد بگیرم هعععی دلمم‌میخواد بیارم اما منطقم میگه ن

اره خودش بحثو پیش کشیده اتفاقا ی قرعه ۴۵ تومنی داریم تا برج ده مونده میگ هروقت اسممون در اومد بریم پ ...

عزیزم زندگی شخصی خودته ولی یکم فکر کن تو سنت خیلی کمه بچت هم کوچیکه .این سایت یسری هر سال یکی زاییدن اعصاب دارن ولی یکی مثل من دوست ندارم فقط عمرم رو بچه آوردن باشه .بنظرم منتظر باش بچه حداقل دوسال و نیم بشه .بعدش چون قبل سقط و تنبلی داشتی تعیین جنسیت نکنی شاید بازم دختر باشه .پس تعیین جنسیت انجام بده شانست رو امتحان کم قبلش به شوهرت بگو پنجاه پنجاه و ریسک که دعوات نکنه .اگ بگیره حتما پسر میشه ولی این گرفتنه شرط

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
شنیدم خیلی سخت آزمایش آمپول رفت آدم نمی‌دونم راس یا دوروغشو .

راستش من بعد از مرده زایی ای ک داشتم و قبل حامله شدن دخترم ینی این بین رفته بودم مرکز مام اولا ک فقط چهار ساعت منتظر بودم نوبتم شه ولی یکی اومده بود عمل تخمک کشیش رو انجام داده بود انقدر حالش بد بود🥲🤧خداروشکر اون موقع بیخیال شدم اونجارو بعدش طبیعی باردار شدم ولی بیمارستان صارم هم برای چکاپ های بارداری سر دخترم میرفتم دو الی چهار ساعت منتظر میموندیم نوبتم بشه برم تو🙁🤷🏻‍♀️

عزیزم زندگی شخصی خودته ولی یکم فکر کن تو سنت خیلی کمه بچت هم کوچیکه .این سایت یسری هر سال یکی زاییدن ...

اره منم نظرم همینه ولی خب دوست دارم نظر مامانای نینی سایت هم بدونم نمیخوام بر اساس احساس برم جلو بعد پشیمون شم،شوهرمم میگفت اگر قراره بعدا بگی من نمیخواستم تو اصرار کردی و فلان اصلا نمیخوام ولی همه کار برات میکنم🥲خودم ک تا دخترم اذیتم میکنه کلی غر غر میکنم و میگم وای دومی برا چمه همین یکی هم ب زور دارم بزرگ میکنم با اینکه کلی بدبختی کشیدم برا داشتن همین یدونه بچه ولی من واقعا مادر بدی ام دوست ندارم از بی شعوری هام بگم چون میدونم همتون سرزنشم‌میکنید برای همینه ک میترسم یکی دیگ بیارم نکنه اوضاع بدتر از این بشه هزار تا ترس و نکنه اینطوری بشه و…هوووف بیشتر دلم از خودم گرفته

اره منم نظرم همینه ولی خب دوست دارم نظر مامانای نینی سایت هم بدونم نمیخوام بر اساس احساس برم جلو بعد ...

اگ مثل من  کم تحمل هستی پس صبر کن .وگرنه یکی دیگ بیاری باید این طفل معصوم رو بزنی چون بی خوابی و تحلیل بدنت .یسری میگن اره زودتر باهم بزرگ میشن .خب باهم بزرگ نشن مگه چه اتفاقی میوفته .بعدش تو خیلی فرصت داری .نمیخوام در مورد زود ازدواج کردنت نظر بدم دیگ شده بچه هم داری .بچه هروقت شیر نخورد مغز خودتم آروم گرفت به بچه بعدی فکر کن .یه بچه پنج ساله رو میشه باهاش یکمی حرف زد ولی بچه دوساله چیزی متوجه نمیشه بعد بزنیش عذاب وجدان میگیری 

اگ مثل من  کم تحمل هستی پس صبر کن .وگرنه یکی دیگ بیاری باید این طفل معصوم رو بزنی چون بی خوابی ...

اره خیلی کم تحملم خیلی خیللللی اگ بدونی من چ آدمی ام چکارا کردم میای تا میتونی کتکم میزنی🥲خیلی بی اعصاب 

و داغونم اصن متنفرم از خودم دل و دماغ رسیدن ب خونه زندگی و بچه و خودمو ندارم اصن ی وضع وحشتناکی 

ب این چیزا ک فکر میکنم از صد در صد دویست درصد مطمئن تر میسم ک نباید یکی دیگ بیارم،حرف شمام کاملا درسته و منطقی 🤌🏻

بی زحمت اسم مرکز خصوصی رو میگی؟بعد اینکه تعیین جنسیت هم میکنن دیگ یا اون جداس هزینش؟

عزیزم من اصفهان انجام دادم. کلینیک ناباروری اصفهان. تعیین جنسیت هم میکنن و گفتن ۲تومن بیشتر میشه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
پروسه سختی داره؟من ک بیمه اینا ندارم ولی چ بیمه ای قبول میکنن؟

بیمه نداری خودتو بیمه سلامت کن بستگی ب مشکلت داره اگه مشکل اسپرم شوهرت باشه یکم اورولوژیست شون دو دوره دارو میدع میگه بعد بیا نداشته باشه حدود یه ۱۸روز تخمک کشی طول میکشه شکمت اب نیاره ۳روز بعد انتقال اب بیاره دوماه بعد