2777
2789

امروز صبحش ساعت ۳پریود شدم اونو با چه دردددی  

رفتم کلاس شکمم و سرم ،همه جام درد به اعصابم زده بود یعنی داشتم میمردم دیگه طاقت نیاوردم داشتم پا میشدم ک یهو افتادم زمین 

همه یجوری نگام میکردن مخصوصا پسرا انگار که آدم کشتم خیلیییی خجالت کشیدم 

به نظرتون خیلی ضایع بود ک غش کردن ؟به خدا دست خودم نبود اصلا نتونستم خودمو کنترل کنم 

از خجالت دیگه نمیخوام برم دانشگاه،😥😥😔😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم امروز روز پریود بود طبیعی ترین اتفاق دخترا 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍

واسه هرکی بالاخره اتفاق میوفته نترس اوناهم بالاخره اینجوری شدن بالاخره یچی عادیه، تو وقتی میبینی یکی اینجوری شده پیش خودت میگی منم اینجوری شدم،،اشکالی نداره ،، نگران نباش به دانشگاه ادامه بده،، پیروز و موفق باشی 😉

واسه هرکی بالاخره اتفاق میوفته نترس اوناهم بالاخره اینجوری شدن بالاخره یچی عادیه، تو وقتی میبینی یکی ...

نه بابا خیلیی بد بود یه لحظه زیر پام خالی شد از خجالت داشتم گریه میکردم الان اونام فک کردن ک چی شده

اگه کسی عاشقت بود اون وسط باید یقه جر میداد🤣🤣🤣

جررر 

دیگه یقه جر دادنش یادم نی،فقط یادمه همه دورم جم شدن  پسرا هی میگفتن حالتون خوبه چیزی شده 

یکی نبود بگه آخه به شما چههههه،🤣🤣🤣😑