2777
2789
عنوان

ایفون دارا بیاین

27 بازدید | 23 پست
گوشیم ایفون 6s+ هست چه جوری باهاش فیلم ببینم که زیرنویسشم بیاد؟اصلا زیرنویس باز نمی کنه.توی نت سرچ کردم گفت باید از طریق pc اسم فیلم و زیرنویس یکی باشه اما من pc خرابه.لطفا کمک کنین چون من خیلی فیلم میبینم
من را محکم در آغوش بگیر...من می خواهم جزیی از تو شوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چه نرم افزاری می خوای ببینی عزیزم؟ من km دانلود کردم و خوبه برای زیرنویس ...
❤❤❤زنی باش،که اگر روزی تو را نفهمیدند... سرت را بالا بگیری، محکم لبخند بزنی و مطمئن باشی مرد می خواهد تو را فهیمدن!
من آیفون ندارم برنامه mxplayer نصب کردی؟
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
هی میگم کامنت نذارما باز دلم میسوزه
گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
ﻣﻨﻢ ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺑﺨﺮﻡ ﻭﻟﻲ ﺩﻭﺭﺑﻴﻨﺶ ﻣﻴﮕﻦ 8 ﻫﺴﺘﺶ ﺩﻭ ﺩﻝ ﺷﺪﻡ. ﺁﺧﻪ ﺩﻭﺭﺑﻴﻨﺶ ﻣﻬﻤﻪ ﻭاﺳﻢ
خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
واقعا iOS 10 خیلی عوض میشه من تا هرکدوم میومد سریع دانلود میکردم برای این یکی صبر کردم.
خوشبختی حالت عادی زندگی منه.... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1570087 تاپیک سفره آرائی و تزیین غذا تشریف بیارید💞😋
2810