یه مدت تمام سکه داشتیم قیمت ها رو خیلی چک میکردم مثلا سکه یه مقداری افت داشت ولی ربع سکه یا ثابت بود یا خیلی کمتر میومد پایین یه فامیل طلا فروش هم داریم گفت ربع خیلی سودش بهتره تا تمام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما که شمالیم واقعا قیمت خونه و زمین خ زیادهههه یعنی شهرهای دگ بیشتر از اینههه!؟؟؟ وای
والا من شمالی نیستم 😅 بله خیلی فرقشه با تهران و اراک که من خبر دارم 😅🤦🏻♀️ حالا سرچ کنین میاره قیمتا فضاییه به خدا😂
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
من اگه پول داشتم و قرار بود باهاش یه تجارت کنم که برد کنم،دارن تو کربلا برای حضرت زینب تل درست میکنند اونجا یه تیکه زمین شو سهیم میشدم.هر یک متر مربع ۴ میلیون میگفتن هست.اما نداشتم و سعادت این کارو نداشتم.البته هرکس بستگی به اعتقادات و ارادتش داره.و اینکه همسرت هدفش چیه
خیلی خوبه من دلم میخواد توی منطقه شمالی یه ویلابسازیم حالاروستا یا شهر خیلی فرق نداره
اگه تونستین بسازین چه شهرش چه روستاش ضرر نمی کنین من عموهام طرفای کیاشهر ساختن بابام نساخت پشیمونیم😂🤦🏻♀️
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
من الان ۶ ماهه دارم هر روز و هر دقیقه قیمت طلا و سکه رو چک میکنم سکه تمام رو سوده تر دیدم تا ربع &n ...
من چهار یا پنج ماه پیش خریدم هفت تومن ماه پیش فروختم ۱۲ چجوری میگی عقب گرد داره فامیل مون طلا فروشی داره میگه واسه سود مدت کوتاه ربع بردارین خیلی بهتره