2777
2789
میتونه ی کم بذاره روش دوتا تمام بخره

ربع سکه سودش بهتره 

یه مدت تمام سکه داشتیم قیمت ها رو خیلی چک میکردم مثلا سکه یه مقداری افت داشت ولی ربع سکه یا ثابت بود یا خیلی کمتر میومد پایین یه فامیل طلا فروش هم داریم گفت ربع خیلی سودش بهتره تا تمام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما که شمالیم واقعا قیمت خونه و زمین خ زیادهههه یعنی شهرهای دگ بیشتر از اینههه!؟؟؟  وای

والا من شمالی نیستم 😅 بله خیلی فرقشه با تهران و اراک که من خبر دارم 😅🤦🏻‍♀️ حالا سرچ کنین میاره قیمتا فضاییه به خدا😂

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
ربع سکه سودش بهتره  یه مدت تمام سکه داشتیم قیمت ها رو خیلی چک میکردم مثلا سکه یه مقداری افت دا ...

اره

چون ربع سکه حباب داره.

برای مدت کوتاه ربع سود بهتری داره برا طولانی مدت تمام

نیست بر لوح دلم جز الف قامت دوست🤍

من اگه پول داشتم و قرار بود باهاش یه تجارت کنم که برد کنم،دارن تو کربلا برای حضرت زینب تل درست میکنند اونجا یه تیکه زمین شو سهیم میشدم.هر یک متر مربع ۴ میلیون میگفتن هست.اما نداشتم و سعادت این کارو نداشتم.البته هرکس بستگی به اعتقادات و ارادتش داره.و اینکه همسرت هدفش چیه

خیلی خوبه من دلم میخواد توی منطقه شمالی یه ویلابسازیم حالاروستا یا شهر خیلی فرق نداره

اگه تونستین بسازین چه شهرش چه روستاش ضرر نمی کنین من عموهام طرفای کیاشهر ساختن بابام نساخت پشیمونیم😂🤦🏻‍♀️

این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans                                    نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره  بچه ها نخندینا ....🖤                                 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
نه اصلا اینجوری نیست من تمام سکه داشتم و قیمت ها رو مقایسه میکردم ربع خیلی بهتر بود کمتر افت میکرد ی ...

من الان ۶ ماهه دارم هر روز و هر دقیقه قیمت طلا و سکه رو چک میکنم سکه تمام رو سوده تر دیدم تا ربع

ربع خیلی درجا و عقب گرد داره.

من الان ۶ ماهه دارم هر روز و هر دقیقه قیمت طلا و سکه رو چک میکنم سکه تمام رو سوده تر دیدم تا ربع &n ...

من چهار یا پنج   ماه پیش خریدم هفت تومن ماه پیش فروختم ۱۲ چجوری میگی عقب گرد داره فامیل مون طلا فروشی داره میگه واسه سود مدت کوتاه ربع بردارین خیلی بهتره