2777
2789

ن اصلا زنگ نزن..صبرکن خودش زنگ بزنه.. بار اول جواب نده..مجدد ک تماس گرفت جواب بده خیلی تند تند حرف بزن انگار کار داری و سرت سلوغه و میخای سریع قط کنی اگه گفت کجایی بگو با دوستم بیرونیم نمیتونم حرف بزنم بعد میمیره از حرص و سریع برمیگرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه چرا ؟؟ زن و شوهرن

عزیزم بنظر من بعضی وقت ها لازم هست که مردها هم بیتفاوتی ببینن محبت بیش از حد خودش سردی میاره.. یک مرد باید بدونه یک زن اگر مدام نگرانشه و ب فکرشه فقط از عشقه و گرنه اونم بلده تنها و بدون اون زندگی کنه از پس خودش بر بیاد و خوش بگذرونه

اوشون که رفتن مسافرت بزار بهش خوش بگذره دیگه کاریه که شده 

ولی برگشت بخاطر دروغش باهاش سرسنگین باش و اگه اومد منت کشی بگو میخام با دوستام برم سفر یا مهمونی ،ولی فعلا که تو سفر هست اگه کاری کردی که اعصابش خورد شد برگشتنی پشیمونت میکنه از رفتارت 😑این نظر من درمورد مرداس