2777
2789

من ازمون استخدامی بهداشت رو دادم 

خودت میدونی چه قدر پارتی و سهمیه توش دخیل هست 

اما تلاش خودم بود و قبول شدم 

دولتی تهران هم مشغول به کار هستم 

نمیگم پارتی موثر نیست 

اما تلاش خودت خیلی مهمه 

عرضه و تلاش مهمه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
مرسیی ، عزیزم رفتاراشون چطوریه ؟ من یه تاپیک دیدم اینجا مسگفت ادمو تحقیر میکنن و نگاه بالایی دارن و ...

ببین درباره اینم ک میگی چجور رفتار کنم، بستگی ب محیط اونجا داره. اگه پررو و بی جنبه بودن باید سرسنگین رفتار کنی. اگه حرفا و شوخیای مزخرف میکردن نبایذ زیاد صمیمی بشی. اگه نه صمیمی و باجنبه بودن، شوخیای معمول میکردن. توام میتونی باهاشون شوخ و مهربون باشی. همیشه تمرکزت تو کارت باشه و دنبال حاشیه نری. اگ اهل حرف هستن تو هم گاهی بحرفی و معاشرت کنی ولی نه اونقد ک حواست از کار پرت بشه. اگه نبودن توام حرف نزنی و فقط کار کنی. کلا باید رفتارتو بسته ب شرایط کار و محیط اونجا تطبیق بدی. من مثلا تو محیط کار قبلی گاهی شوخیای زشتی میکرذن و من زیاد باهاشون قاطی نمیشدم ولی اینجا ازین شوخیا خبری نیس بجاش شوخیای معمولی میکنن منم پایه شوخی خنده هستم و قاطی شون میشم. هر چن باز حس میکنم بعضیا پررو شدن و باید کمتر باهاشون شوخی کرد ولی بعضیا جنبه دارن و اوکیه شوخی کردن باهاشون.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلییی ممنون ارومم کردی خیلی ترسیده بودم  مرسی عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی

میفهمم عزیزم. منم وقتی دنبال کار بودم پر از ترس و بی تجربگی بودم ولی کم کم اوکی شدم. خواهش میکنم عزیزم. الهی موفق باشی 😍❤️

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
درصد هاتو میگی چقدر خونده بودی تو مصاحبه چی پرسیدن

من معلم هستم، در صدها رو زیاد یادم نیست،تخصصیا تقریبا 65 و عمومیا بطور میانگین 30، تو مصاحبه قرآن خوندن، بیان معنی یک سوره، یک نمونه تدریس، اگر بچه ها شلوغ کنن چطوری آرومشون می کنی ،اگر دانش آموز اختلال تمرکز داشته باشه چکار می کنی و... 

گر نگهدار من آنست که من میدانم....