2777
2789

کسی رو اطرافتون داشتبن ؟ 

من حسابداریم ، جاهای خوب معمولا دولتیه ولی تو حرفه ما میگن خصوصیا هم جای پیشرفت خوبی دارن ولی فامیلامون همش ناامیدم میکنن و میگن پارتییی فقطططط 

ندارم اصلااا 

ولی به این اعتقاد دارم هرچی خدا بخواد،همونه 

بیاین بهم روحیه بدین یخورده از نمونه هایی که اطرافیانتون بدون پارتی رفتن جای خوب 

اره خاله خودم حسابدار بود. هیچ پارتی نداشت. یه سال هم رایگان کارآموزی کرد. بعد ازمون استخدامی شرکت کرد یه جای دولتی توپ قبول شد. الانم رییس یه بخش شده

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من حتی اگه شرکت های خصوصی هم بدون پارتی قبول کنن خودم نمیرم 

چون شرکت های خصوصی یا خیلی نگاه از بالا به پایین دارن

یا فضای امنی ندارن خوشم نمیاد 

کلا فقط جایی کار میکنم که پارتی داشته باشم 

تنها جایی که بدون پارتی رفتم کاراموزی تو یونیسف بوده اونم ۶ ماه بود مدت کارآموزیم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

چند سالته؟  قبلا جایی هم رفتی سرکار؟ 

من خودم الان ۳۱ سالم هست از ۱۹ سالگی که دانشجو بودم رفتم سرکار جاهای مختلفی کار کردم پارتی هم نداشتم عرضه خودم بوده الانم حقوقم خوبه بیمه هم دارم راضی هستم

خودمم یه جا خصوصی قبول شدم بدون پارتی و با شرکت در ازمون و عبور از چند مرحله مصاحبه. شرایطش نسبتا خوبه

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
چند سالته؟  قبلا جایی هم رفتی سرکار؟  من خودم الان ۳۱ سالم هست از ۱۹ سالگی که دانشجو بودم ...

۱۹ سالمه 

نه جایی نرفتم ، میخوام شروع کنم برم کاراموزی خیلی استرس دارم همش میترسم 😑

۱۹ سالمه  نه جایی نرفتم ، میخوام شروع کنم برم کاراموزی خیلی استرس دارم همش میترسم 😑

اووه کلی وقت و فرصت داری. اولش توقع نداشته باش جای توپ بری، یمدت شرکتا معمولیتر کار می‌کنی یاد میگیری بعذ کم کم میری جاهای عالی 😍 منم زیاااد میشنیدم کار پارتی میخواد ولی خودم بدون پارتی رفتم و موفق شدم

اووه کلی وقت و فرصت داری. اولش توقع نداشته باش جای توپ بری، یمدت شرکتا معمولیتر کار می‌کنی یاد میگیر ...

مرسیی ، عزیزم رفتاراشون چطوریه ؟ من یه تاپیک دیدم اینجا مسگفت ادمو تحقیر میکنن و نگاه بالایی دارن و اینا

اینجوریه واقعا ؟ من چطوری رفتار کنم که هم باهام خوب باشن هم به خودشون اجازه ندن بی احترامی کنن

مرسیی ، عزیزم رفتاراشون چطوریه ؟ من یه تاپیک دیدم اینجا مسگفت ادمو تحقیر میکنن و نگاه بالایی دارن و ...

نه عزیزم. اونی ک اینو گفت شاید تجربه بدی داشته. همه جا ک اینجور نیس. هر شرکتی فرق داره. من تجربه م خیلی کم بود وقتی اومدم تو این شرکت. بارها خرابکاری کردم. چندین بار چند تا چیزو سوزوندم. تازه بعد یه سال هنوزم ازین سوتی ها میدم. ولی تحقیر، تخریب، سرزنش اصلا ندیدم. تازه جلو کارفرماها دفاع هم میکنن ک این چیزا تو کار طبیعیه. محیط کارمون هم دوستانه ست هم رفتار همکارا هم رییس. حالا شاید تک و توک همکار نخاله هم پیدا بشه ولی کلیت فضا خوبه. توام حالا میری سرکار محیط رو میبینی. اگه خوب بود خوشت اومد میمونی. خوشت نیومد خب درمیای. قرار نیس ک آدم یه عمر یه جا بمونه. 

نه عزیزم. اونی ک اینو گفت شاید تجربه بدی داشته. همه جا ک اینجور نیس. هر شرکتی فرق داره. من تجربه م خ ...

خیلییی ممنون ارومم کردی خیلی ترسیده بودم 

مرسی عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی 

2810