2777
2789
عنوان

چگونگی دیوار چینی با بلوک هبلکس

85 بازدید | 2 پست
  • سبک وزن بودن

یکی از مزایای دیوار چینی با بلوک هبلکس، سبک وزن بودن بلوک هبلکس می­باشد. سبک بودن بلوک­های هبلکس منجر به کاهش وزن سازه­ نهایی می­شود. از طرفی، استفاده از انواع سایز بلوک هبلکس در صنعت ساختمان­ سازی، میزان فولاد مصرفی را تا 30% کاهش می­دهد. یعنی ساختمان تولید شده، سبک وزن خواهد شد، چرا که وزن فولاد مصرفی تا حد زیادی کاهش می­یابد. 

• تحمل وزن و فشار بالا

بلوک هبلکس، علیرغم وزن پایینی که دارد، مقاومت بالایی دارد و قادر است وزن سایر مصالح ساختمانی سنگین وزن را تحمل کند. از این رو، تحمل وزن و فشار بالا توسط دیوار چینی با بلوک هبلکس قابل ستایش است. دیوارهای خارجی، داخلی و پیرامونی ساخته شده با ابعاد بلوک هبلکس می­توانند مصالح ساختمانی سنگین وزنی که در سقف به کار رفته ­اند را تحمل کنند.

• ایمن در برابر زلزله و زمین لرزه

یکی از مزایای دیوار چینی با بلوک هبلکس، وزن نهایی سازه می­باشد که فوق­ العاده سبک است. مطابق آیین ­نامه شماره 2800 زلزله ایران، هر چه وزن ساختمان بیشتر باشد، میزان خرابی به جا مانده از زمین لرزه و زلزله بیشتر و شدیدتر خواهد بود.

پس هر چه وزن ساختمان پایین ­تر باشد، سازه در برابر زلزله و زمین لرزه ایمن­ تر خواهد شد. در هنگام زمین لرزه، میزان خرابی سازه­ هایی که با بلوک هبلکس دیوار چینی شده­ اند، فوق­ العاده کم­تر و محدودتر خواهد شد.

• نصب راحت و آسان

دیوار چینی با بلوک هبلکس خیلی راحت و آسان است. استادکار به همراه نیروی کمکی، ابعاد بلوک هبلکس را مطابق اصول روی هم می­چیند و دیوار خارجی، داخلی یا پیرامونی را شکل می­دهد. بلوک­ هایی که به روی هم دیگر قرار گرفته شده­ اند دارای فضای باز و خالی می­باشند، استادکار برای پر کردن این فضا از چسب بلوک هبلکس (مخلوط چسب پودری مخصوص بلوک هبلکس و آب) استفاده می­کند.

• کاهش هزینه­ ها

پیش­تر اشاره کردیم که استفاده از بلوک هبلکس، فولاد مصرفی سازه را تا 30% کاهش می­دهد. علاوه بر این که قیمت بلوک هبلکس زیاد است، فولاد مصرفی کاهش می­یابد و تعادل هزینه­ ها صورت می­گیرد. از طرف دیگر، بلوک هبلکس سطح صاف و سفیدی دارد و دیگر نیازی به گچ و خاک نیست. دیگر نیازی نیست که استادکار با گچ و خاک، سطح دیوار خارجی، داخلی یا پیرامونی را صاف کند.

منبع: شرکت سازه سبک آرسام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید