2777
2789
عنوان

به نظرتون بچه دوم بیارم؟

308 بازدید | 38 پست

سلام خانوما

من خودم ۳۲ سالمه همسرم ۳۸ یه دختر دو ساله دارم

دانشجوی دکتری ام و شاغلم کلا مشغله کاری و درسی زیاد دارم با کلی برنامه 

از طرفی هم مرددم واقعا چون تک فرزندی برا خود بچه خیلی خوب نیست

ولی بعد بچه دوم میشی یه مادر کامل و دیگه از کسی هم نمیشه انتظار داشت دو تا بچتو نگهداره

فاصله سنیشونم زیاد باشه نمیتونن بعدا ارتباط بگیرن و عملا به درد هم نمیخورن

خونه و ماشین داریم از لحاظ مالی مشکلی نیست خیلی ولی خب خودمم نمیدونم اعصابم بکشه یا نه

خیلییییییییی مرددم

هرروز بهش فکر میکنم

لطفا راهنمایی کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به سن تون زودتر اقدام کنید بهترعه

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید

من یکی دارم سه سالشه 

از زمین و زمان خستم .

روانی شدم 

کاش هیچ وقت بچه دار نمیشدم  .

دیگه بریدم اگه عقل الان و داشتم نه ازدواج میکردم نه بچه میاوردم .

کاش میشد مثل باران میشدیم ؛ مهربان و تازه و بی ادعا !

چی بگیم خوب... درباره تک فرزندی و فاصله سنی چیزهایی که گفتید کاملا قبول دارم. ولی با مشغله‌هایی که دارید هم برای خودتون سخته هم بچه‌ها.

من دوتا بچه دارم با فاصله دو سال و ده ماه. کوچیکه نزدیک دو سالشه. ولی کلا از وقتی اولی به دنیا اومد دیگه سر کار نرفتم‌. کی فارغ التحصیل میشید؟

بچه اولت کوجیکه من ۳۱هستم شوهرم ۴۰‌‌.‌.‌‌دخترم ۵سالشه امسال میخایم دوومی رو بیاریم با اینک خانه دارم

نمیخام تک فرزندی براش نهادینه بشه

همین الانشم خیلی زور میگه و کمی داره لوس میشه

مسئولیتهات دو برابر میشه  من خودم یدونه دارم  ۸ سالشه و دیگه نمیارم چون تو خودم نمیبین ...

دقیقا همینه

نمیدونم دوست دارم به اهداف کاریمم برسم خب ولی بعد بچه دوم نمیدونم حداقل چند سال نمیشه کاری کرد

فقط بگم سخته، خیلی سخت. من یه پسر ۱۱ ساله داشتم، دومی اومد. کارهام دوبرابر نشد، ۱۰ برابر شد 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
2810