بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیییلی بد دردم یه شبم خواب زایمان طبیعی رو دیدم همینکه داشت نوبت من نیشد داشتم تو خواب از استرس م ...
بچه داری بدتر از زایمانه
من سرارینی ام خیلی خوب بود شب خواستم راحت بخوابم بچم ۱۱:۳۰ شب شروع کرد به جیغ زدن تا ۵ صبح اون شب با خودم گفتم خداحافظ راحتی اسودگی😅الان بچم ۳ سالشه دلتنگ اون روزام دلم بارداری میخواد😅
هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️
من خیییلی بد دردم یه شبم خواب زایمان طبیعی رو دیدم همینکه داشت نوبت من نیشد داشتم تو خواب از استرس م ...
نه خب بستگی به بدن داره،اینجا بارها تاپیک برای دونوع زایمان زده شده و یکی گفته طبیعی خوبه و رونظرش انتقاد کردن همینطوربرای سزارین،الان خودم زایمان سومم دوماه دیگس اگر مجبور بهش نباشم سزارین نمیکنم
اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
اصلا به اون زمان فکر نکن. خانم باید جسمی خودشو قوی کنه تا زایمان واسش سخت نباشه. مشکل اینه که جوونا الان بیشاز حد جسمی صعیفن. با خوراک بد و بیتحرکی شون
[QUOTE=292960822]لباسش تا روی زانو یا بالاترش هست[/QUOT ببخشید این سوالو میپرسم موقع زایمان بااید همونم بدی بالا نه ؟؟؟ دعا کن من که خواستم زایمان کنم سزارین شم