2777
2789
عنوان

خانوما کسی بود موقع رفتن به اتاق زایمان نفهمه وی به چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 49 پست
واااقعا چقد بده شلوار نداره یعنی لباسش کوتاهه شلوار نداره یا بلند بعدشم یه سوال فقط دکتر ها پرستارا ...

لباسش تا روی زانو یا بالاترش هست

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
خوش به حالت 

اصلا نترس هیچ ترسی نداره هیچ

وقتی بچرو میذارن بغلت انگتری دنیارو بهت دادن خصوصا اگه دختر باشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیییلی بد دردم یه شبم خواب زایمان طبیعی رو دیدم همینکه داشت نوبت من نیشد داشتم تو خواب از استرس م ...

بچه داری بدتر از زایمانه

من سرارینی ام خیلی خوب بود شب خواستم راحت بخوابم بچم ۱۱:۳۰ شب شروع کرد به جیغ زدن تا ۵ صبح اون شب با خودم گفتم خداحافظ راحتی اسودگی😅الان بچم ۳ سالشه دلتنگ اون روزام دلم بارداری میخواد😅

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

من خیییلی بد دردم یه شبم خواب زایمان طبیعی رو دیدم همینکه داشت نوبت من نیشد داشتم تو خواب از استرس م ...

نه خب بستگی به بدن داره،اینجا بارها تاپیک برای دونوع زایمان زده شده و یکی گفته طبیعی خوبه و رونظرش انتقاد کردن همینطوربرای سزارین،الان خودم زایمان سومم دوماه دیگس اگر مجبور بهش نباشم سزارین نمیکنم

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
الهی عزیزم پیاده روی داشتی؟من روزی ۳ساعت پیاده روی میکردم

آره من اینقد کارمیکردم ک حدنداشت الانم باردارم ناخاسته بود ب شوهرم میگم من سر زا میمیرم ان بار بخدا وحشت دارم اینقد گریه کردم فقطم از ترس زایمان 

آره من اینقد کارمیکردم ک حدنداشت الانم باردارم ناخاسته بود ب شوهرم میگم من سر زا میمیرم ان بار بخدا ...

الهی بمیرم

دفعه دوم راحتتره گلم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
نه خب بستگی به بدن داره،اینجا بارها تاپیک برای دونوع زایمان زده شده و یکی گفته طبیعی خوبه و رونظرش ا ...

نمیدونم بعضیا بدنشون انعطاف پذیریش بیشتره راحت زایمان نیکنن من با هر بار پریودی میمیرم وزنده میشم

اصلا نترس هیچ ترسی نداره هیچ وقتی بچرو میذارن بغلت انگتری دنیارو بهت دادن خصوصا اگه دختر باشه

میگن از دهانه واژن به طرف ران میبرن از هر دوطرف وفقط پوست رو نیست تا تهش میبرن