2777
2789
عنوان

بچه بیارم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست
چند سالشه که میدونه ال دی واسه جلوگیریه؟ یکبار باهاش اتمام حجت کن بگو این موضوعی نیست که تو براش تصم ...

جلوگیری رو.... کامل نمیدونه فقط میدونه که برای جلوگیری از بارداریه 

خدا هست،میبینه همه چیزو...                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نکنیا

اطرافیان تو گوشش میخونن که تنهایی و به مامانت بگو برات خواهر بیاره . بچه بیاری هم اون بچه اذیت میشه هم دخترت . خودتم میمونی وسط دوتاشون . رابطه ی خوبی هم پیدا نمیکنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

😅😅

خب الآنم بخوایی بیاری که تفاوت سنیشون زیاده بدرد هم نمیخورن که کاش زودتر اقدام میکردی تنهایی سخت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

عزیزم شما شرایط خودت باید بسنجی عزیزم...اگر صلاح میدونی نباید بیاری نیار گلم...اما من پسر دایی م تک فرزند بود...الان ک خودش یه بچه داره کیگه یکی دیگه میارم حتما...تک فرزندی خیلی بده نمیخوام بچه م مثل من شه...واقعا خودش گوشه و منزوی شد...البته زنداییم دوست داشت بچه بیاره اما نشد مریض شد 

اشتباه نکنیا اطرافیان تو گوشش میخونن که تنهایی و به مامانت بگو برات خواهر بیاره . بچه بیاری هم اون ...

نمیارم به هیچ عنوان 

چرا عزیزم؟؟ 

خب الآنم بخوایی بیاری که تفاوت سنیشون زیاده بدرد هم نمیخورن که کاش زودتر اقدام میکردی تنهایی سخت

اره تا تازه بخواد بیفته به حرف دخترم کنکور میده

عزیزم شما شرایط خودت باید بسنجی عزیزم...اگر صلاح میدونی نباید بیاری نیار گلم...اما من پسر دایی م تک ...

دخترم بخدا هر روز میگه ازتون کینه دارم حداقل یکی واسم میاودی

واقعا اوردن بچه تواین زمان که نه اینده بچه مشخصه نه امنیتش نه خیلی چیزای دیگه اشتباهه

بله کاملا درسته 

خودمم حوصله ندارم

میگم پسردایی منم با این که زن و بچه داره همش میگهههههه...اما خدایی شرایطط جامعه هم واقعا سخت شده...حق به شما میدم عزیزم

نمیارم به هیچ عنوان  چرا عزیزم؟؟

من با خواهرم 13 سال تفاوت سنی دارم و خودم بزرگش کردم . ولی دیگه خودم از بچه دار شدن متنفر شدم . رابطمون رسمی و سرده . نه اون همدم و همراه من بود ، نه من . دنیامون فرق داره . تفاوت نسلیمون زیاده 

همسرمم با برادرش ده سال اختلاف سنی دارن . همسرم کوچیکتره . اونا هم همینطورن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من با خواهرم 13 سال تفاوت سنی دارم و خودم بزرگش کردم . ولی دیگه خودم از بچه دار شدن متنفر شدم . رابط ...

مما همسایمون از خواهرش ۱۵ سال بزرگتره جونشون بهم وصله

وای دلم سوخت براش ، کاش تا کوچیک بود دومی رو میاوردی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
مما همسایمون از خواهرش ۱۵ سال بزرگتره جونشون بهم وصله

الان چند سالشونه?