2777
2789

دو روزه دارم ۱۶ تا درس مطالعات میخونم 

امروز از صب تا حالا ۲ تا درس تاریخ خوندم هرکار میکنم درست تو مغزم نمیره با دقت میخونم گوشیمم نمیگیرم دستم😭😭

خسته شدم مغزم خستس نمیکشه دیگه یاری نمیکنه😭دیکه واقعا دارم گریه میکنم امشب باید این ۲ تا درس دیگه تاریخی بخونم بقیه شبو برم مرور کنم صبحم ساعت ۴ بیدارشم ۴ تا درس بخونم تا ساعت ۹😭😭

عی خدااا😭😭😭 معده درد گرفتم نمیکشم دیگههه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیر کلمات کلیدی خط بکش و ازشون برا خودت خلاصه بنویس یه خلاصه کوچیکااا ببین چه قدر زود مطلب تو ذهنت ج ...

بعد ببین من یه روش داشتم موقع امتحان عالی جواب می‌گرفتم با خودم شرط می‌کردم درس رو بین ۴۵دقیقه تا یک ساعت بخونم بعد یه امتحان ۳ ۴سواله از خودم می‌گرفتم انقدر این حرکت جواب بود ک نگو

دلی که رحمه زخمه💔