2777
2789
عنوان

لباستون جلوی بچه هاتون

195 بازدید | 11 پست

خانوماچه جوری میپوشیدجلوی بچه هاتون؟پسرم داره سه سالش میشه کم کم کنجکاویاش شروع شده 

به نظرتون شلوارک کوتاه بالای زانوهم دیگه نپوشم؟شوهرم میگه شلوارکای بلندتربپوش 

یا یه سارافون بلندپوشیدم دیشب حواسم نبودرفته بودبالاکنجکاوشدجای خصوصیت چرا دیده نمیشه  خداروشکر شرت داشتم گفتم نبایدکسی ببینه پوشیدم شوهرم میگه شلوارکم زیرش بپوش که حواست نیست ازاین مشکلاپیش نیاد

نمیدونم من خودم کلا لباس زیاد باز و لختی نمیپوشم ولی خواهر شوهرم لخت لخت میشه پاشو بریده بودم بعد یکسال پررو پررو پاشده اومده خونم عررررر

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسایه بیشعور ما سینه هاش اندازه گاوه 

خودش قده اسبیه ،پیش نوه های ۹,۱۰سالش لختی حموم میکنه

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

در مورد پوشش جای خصوصی باهاش حرف بزن 

پسر من ۱۲ سالشه تاپ میپوشم جوری که سینه ام دیده نشه و شلوارک بالای زانو یا پیراهن تا زانو . همون بچگی توی همون سن باهاش در مورد قسمتهای خصوصی بدن حرف زدم دیگه بقیه بدن براش چیز عجیبی نیست 

همسایه بیشعور ما سینه هاش اندازه گاوه  خودش قده اسبیه ،پیش نوه های ۹,۱۰سالش لختی حموم میکنه

همیشه بالباس بردمش حموم باتاپ شلوارک واینا ازهمون اول که عادت کنه ولی خب برا کوتاه بلندبودنشون خیلی رعایت نکردم ولی میبینم داره کنجکاو میشه

همیشه بالباس بردمش حموم باتاپ شلوارک واینا ازهمون اول که عادت کنه ولی خب برا کوتاه بلندبودنشون خیلی ...

تیشرت و شلوارک بپوش ولی چسبوووون نپوش ک تنت بزنه بیرون

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

شورتک نیم تنه 

سرهمی 

ست دوبنده و شلوار منظورم 

نه پسرم خیلی عادی براش  البته دیگ با لباس میبرمش حمام یعنی لخت نمیشم ن خیلی افراطی ن دیگ لختی

والا پسر من انقدر رفتارش عاقلاسنت نسبت ب پسر یکی از اقوام وقتی میاد بچه انگار ک تا حالا ندیده خیلی کنجکاوی می‌کنه چون بچه ندیده تازه کنجکاویش باعث لطمه ب خودش میشه جلوی اون پسربچه هر موقع ک بیاد  لباس می‌پوشم چون واقعا رفتارش ب بچه نمیخوره ببخشید هیزه    مامانش هم خیلی شیک ووقیحانه میگ وووی بچم ندیده خب ذوق می‌کنه بزار ببینه 

ذوق پسرش می‌کنه ک ب بقیه  میگ (جوووون)   خب این بچه بزرگ تر شد وارد جمع شد مثل کسی ک میخواد از دم هرکسی یه امتحانی کنه و ببین و کنجکاوی کنه چون ندیده 

چشم و دل سیر بودن در هر موردی خیلی خوبه چ سفر چ خرید چ پولی چ اجتماعی و محیط نمیگم لخت بودن خوبه اما پوشش زیاد هم نه عادی باش تو مادرشی نه لباس های سک سی اما نه پوشش افراطی

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.

من میگم  خارجیا این مشکلات رو ندارن؟ اخه طرف تو خیابون لباس های باز میپوشه بدنش دیده میشه مخصوصا کنار دریا. و تو فیلمهاشون خیلی راحتن. واسم سواله اونا به فکر بچه های کم سن و سالشون  نیستن؟ مثلا یه شبکه هست پیاده روی تو کشورهای مختلف رو نشون میده تو خیابون لباسهای خیلی باز میپوشن بچه ها هم کنارشونن. یا تو خیابون جشن میگیرن لباس های بدن نما میپوشن.  واسم سواله اونا واسشون مهم نیست؟ 

من میگم  خارجیا این مشکلات رو ندارن؟ اخه طرف تو خیابون لباس های باز میپوشه بدنش دیده میشه مخصوص ...

اونا تومدارسشونم خیلی اموزشهای جنسی میبینن بچه های ما نه . وقتی همه اینادرکنارهم باشه شایدبشه اینقدر آزادانه برخوردکرد ولی مابچه هامون اموزش هاشون ناقصه .