2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گاهی اونجاییم دخترم چیزایی بهم میگه که به قدری دلم میشکنه میگم خدایا مزد دستم اینه بعد اینهمه زجری که دارم میکشم این از الان با دیدن یه نفر دیگه اینجوری میکنه دیگه واویلا به بعدا واقااا دلم میگیرهههه خیلییییییی حتی یه بار کاری به روزم اورد که باور نمیکنین چند روز انگار رورانیا بودم نه غذا میخوردم نه چیزی از گلوم پایین میرفت خواب هم به چشمام نمیومد فقطططط زجه میزدم مامانم دعا و نذر و نیاز کرده بود مهر منو ودخترم به دل هم بیفته باور شادی نکنین اون بار حتی از شدت دوست داشتنم و اینکه دیدم اینجوری شدخ ازش دلسرد شده بودم حتی یه لحظه هایی میگفتم به خودم دوستش ندارم و حتی دلم نمیخواست غذایی چیزی دهنش کنم همش میگفتم خدایا چقدررررر بد بخت و تنهام اینم بچم بزای همین میفهممم شاید به نظر خیلیییییا این رفتازا غیر عادی باشه
خدایا کمکم کن
الهی مامان بعدی چقدر من بغض کردم گفتی دخترت پیشت نیست ... دختر منم 2 سالشه امشب گذاشتم اتاق خودش بخوابه باور میکنی از دور بودنه نفسش بهم خوابم نمیبره
تو آمدی ز دورها و دورها .... ز سرزمین عطرها و نورها. ( خدایا گل قشنگمو به تو سپردم )
مادرشوهرمنم همیشه سعی در جداکردن من از دخترم داره.منم دلسرد شدم قبل از دخترم طوری که مادرشوهرم به دخترم میگفت بیا مامان جون بیا بخوابونمت.من مردم شکستم افسرده شدم ولی اونقدر به دخترم محبت کردم انقدر باهاش بازی ک دم انقدر بغلش کردم تا وابسته من شده تقریبا. مادرشوهرم میگه بذار از شیر بگیرنت دیگه میمونی پیش خودم.من میمیرم با حرفاش. میگفت این بچه اول ماله منه بعد ماله باباشه.یعنی من هیچی.دایه عزیزتر از مادره براش. الانم که بغلشه بهانه منو میگیره سریع از محل دورش میکنه سرشو گرم میکنه میگم دخترمو بده انگار کره نمیشنوه کارشو میکنه.روی دخترمو برمیگردونه که نگاه دخترم به من نباشه.
🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
مهتا جون درکت میکنم عزیزم یه روز من از کلاس اومدم دخترم پیش پدرش مونده بوده حدود 5 ساعت پیشش نبودم تا منو دید فقط یکم ذوق کرد حتی بغلم نیومد. .. بعد همون موقع عمش که تو همون ساختمون هم هست اومد اینقدر برای اون از خوشحالی رقصید و هی بوسش میکرد من خیلی ناراحت شدم فقط گریه امو کنترل کردم....
تو آمدی ز دورها و دورها .... ز سرزمین عطرها و نورها. ( خدایا گل قشنگمو به تو سپردم )
وای ننه سرما مادر شوهرت واقعا این حرفها رو میزنه. هیچی بهش نمیگی? خوب کردی بچه رو به خودت وابسته کردی
هورسان جون خیلی مهربونی عزیزم انشالا به زودی یه بخت خوب نصیبت میشه و احساس ناب مادریم تجربه میکنی
عزیزم من تاپیکتو خوندم..الان البته..از دخترت خبر داری.؟
چه دوستم داشته باشی و چه ازمن متنفر باشی در هر صورت بهم لطف میکنی
چون اگه دوستم داشته باشی تو قلبت هستم و اگه ازم متنفر باشی تو ذهنتم...