2777
2789
خب بعلش میکردی میگ فتی باید بربم نهایتا گریه میکرد. بچه خواهرشوهرمنم همینجوریه مامان باباش میرن دور میزنن میان اگه نرفت به زور میبرنش
نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اصلادوست ندارم البته فعلاکه پسرم ۴ماهشه'برادرزاده های من از۷روزهفته۶روزشاخونه بابام اینان دختر۶سالشه پسر۱۴ساله از۲سالگی موندن شدواسشون عادت
خداجون به خاطرهمه داده هانداده هات شکر
من 4 سالم بود گیییر دادم که میخوام خونه عموم بمونم پیش دخترعموی 14 سالم....اونم عاشق من بود و اصرار کرد مامانم اجازه داد .... یادمه نصف شب پاشده بودم زااار زااار گریه میکردم میگفتم من مامانمووووو مییییخواااام ..... پدر بنده خداهارو در آوردم تا صبح ....خخخخخ دختر عموم بنده خدا دیگه توبه کرد از این کارا بکنه....
چقدرررر درکت میکنمممم دقیقا دختر منم دو سالو چاهار ماهشه امشب خونه مادر شوهرم بودیم تا اونو میبینه بی ادب میشه و من و باباشو تحویل نمیگیره و متاسفانه هر چی میگم بهش بگین کادش بده اما اهمیت نمیدن منم خیلی دلم گرفت خیلیییی تازه مدتیه میبرمش خانه بازی امشب مادرش وهرم گفت حتما از اونجا کار بد یاد گرفته در صورتی که اونجا مربیهاش حورین یه بارم ندیدم کسی کسی رو اذیت کنه خیلی دلمممم گرفت منم خیلییی
خدایا کمکم کن
چه حساسیتای بیخودی چیه مگع حالا بچه یه شب خونه مادربزرگش بمونه هیولا که نیس مادر بزرگشه من خودم بچه بودم دلم غش میزفت یه شب خونه مامان بزرگم بخوابم روز شماری میکرد تابستون بیاد وسایلمو جمع کنم برم اونجا خوش بگذرونم بلایی هم سرم نیاوردن
❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید