2777
2789
عنوان

خدایامن چ گناهی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 93 پست
میگه بچه بزرگ میشه اذیت میشه چون اینجافرهنگ اینوندارن تقی ب توقی میخورن ب بچه میگن پدرومادرش نیسن&nb ...

خب  بیارین خودتون بهش بگین بعدم شما حالا ۲۴ سال سن داری برو خودت درمان کن نا امید نشو انشاالله که مشکلت حل بشه 

چرا اجازه نمیدن

همش تقصیر مادرم و مادر اونه،از قدیم ها دو تا جاری با هم مشکل داشتن،۲۰سالم میشه ارتباط خانوادگی نداریم،ولی من پسرعموم رو خونه‌ی مادربزرگم می‌دیدم یا باهاش میرم بیرون و....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قدت چند وزنت چند ؟؟؟؟

قدم ۱۶۰ وزنم نمیدونم کلایادم رفته ولی لاغرم شکم ندارم دوربرای فک کنم ۵۰ باشم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
خب  بیارین خودتون بهش بگین بعدم شما حالا ۲۴ سال سن داری برو خودت درمان کن نا امید نشو انشاالله ...

نمیدونی ک من چقددرمان کردم وجواب نگرفتم

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
قدم ۱۶۰ وزنم نمیدونم کلایادم رفته ولی لاغرم شکم ندارم دوربرای فک کنم ۵۰ باشم

خوب وزن که نداری پیاده روی کن 

چقدر ضعیف شدید یا کم دارو برا اقدام چی می خوری

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......
خوب وزن که نداری پیاده روی کن  چقدر ضعیف شدید یا کم دارو برا اقدام چی می خوری

الان ازدی ماه ۱۴۰۱فقط داروگیاهی خوردم برای تنبلیم.....تازگیا تصمبم گرفتم بازم برم سراغ شیمیایی.قبلا ن گیاهی جواب گرفتم ن ازشیمیایی

منم بدون دارواصلاپری نمیشم...این ماه داروخوردم گرده نخل خرماباعسل.هنوپری نشدم دردهمه جوره دارم ولی ن ...

میادخودش دستکاری نکن هورموناتو من سه دوره متفورمین خوردم سه ماه بدون هیچ دارویی بودم بعد دوباره دکترم لتروزل باگلوکوفاژ داد که ماه بعدش باردارشدم البته قبلش من سقط هم داشتم ازلحاظ جسمی و روحی خیلی حالم بدبود 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
میادخودش دستکاری نکن هورموناتو من سه دوره متفورمین خوردم سه ماه بدون هیچ دارویی بودم بعد دوباره دکتر ...

شماامیدداشتین ک بچه دارمیشین چون یکی سقط شده ولی من چی  ی بارنشد بی بی چکم ب دروغ دوخط بیفته

خوب دارو هات چی بود ؟؟؟؟؟برا بارداری

یادم نیس گلم بیشترویتامینی بهم داد اسیدفولیک.متفورمین...یادم نیس 

یادم نیس گلم بیشترویتامینی بهم داد اسیدفولیک.متفورمین...یادم نیس 

خوب ببین لتروزول ونولوامون هم از 3تا7پریودی بخور مرتب پیادا روی کن بعددوازده سبکلت بود بروسونو باید حداقل شیش ماه بخوری اگه لازم باش دکتر برات امپول برات بنویس

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......
خوب ببین لتروزول ونولوامون هم از 3تا7پریودی بخور مرتب پیادا روی کن بعددوازده سبکلت بود بروسونو باید ...

ارع این دفعه ب کترمیگم همون داروهایی روبهم بده ک زودجواب بگیرم چون خیلی خسته شدم