2777
2789
عنوان

خدایامن چ گناهی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 916 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی به همین زودی یه روزی برسه ک به این تاپیکت بخندی🥺

الهی امین🤲😭

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

منم تنبلی شدیددارم بچه دار نمی شم یبار سقط کردم الانم دارم پیاده روی می کنم قرص متفورمین دوفاستون اسید فولیک وبرا بارداری هم لتروزول  نولوامون می خورم بخدا دیگه پا درد دارم ایقدر پیاده روی می کنم سه سال اقدامم 

برامادرررررررشدنم یه صلوات ......
با این استرسی که تو داری بعید میدونم بچه دار بشی اول اول استرس اضطراب بگذار کنار دوم شاد شو ریلکس ...

منم ۲۶سالمه هنوز ازدواج نکردم،با پسرعموم عاشق هم هستیم،خانواده اجازه نمیدم،قسم خورم تا زندم ازدواج نکنم

چند ساله اقدامی؟ 

۱۰.۱۱ساله....توسن ۱۳سالگی ازدواج کردم....ایجارسم همیجوریع

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
ای بابا منم از اینکه نمی‌خواستم و داد دلخورم... خدایا نمی‌فهمم حکمتتو...

کاش خدا ب منم میداد

منم تنبلی شدیددارم بچه دار نمی شم یبار سقط کردم الانم دارم پیاده روی می کنم قرص متفورمین دوفاستون اس ...

من خیلی لاغرم متفورمین ک میخورم کلا ازحال میرم

با این استرسی که تو داری بعید میدونم بچه دار بشی اول اول استرس اضطراب بگذار کنار دوم شاد شو ریلکس ...

انشالله بزودی یک همسرخوب باایمان و صالح وفرزندانی صالح خدابهت عطاکنه 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید🖤🖤🖤تازه ازدستش دادم😭😭
منم تنبلی تخمدان شدید داشتم بدون دارو پری نمیشدم 

منم بدون دارواصلاپری نمیشم...این ماه داروخوردم گرده نخل خرماباعسل.هنوپری نشدم دردهمه جوره دارم ولی نمیدونم چرا نمیادش.دلم نمیخاد امپول پروژسترون بزنم برای پری