2777
2789
عنوان

از گوشیهای سامسونگ کدوم بهترن

2483 بازدید | 24 پست
سلام گوسی a5 2016 داشتم دزدیدنش حالامی خوام دوباره گوسی بخرم که کیفیت دوربینش عالی باشه وحجم حافظه اش هم بالا باشه S7 A7 2017 Note
خداوندا مرا آن ده که آن به
من j7 دارم به نظرم خوب نیس نوت خوبه

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان نینی گوشیت که دزدیدن‌خوب بود ؟چون من میخام از همین بخرم میتونی. بری دیجی کالا در‌مورد این گوشیای که میخای تحقیق کنی
از کنار مقبره ای میگذشتم که روی آن نوشته بود: اینجا آرامگاه مردی راستگو و سیاستمداری بزرگ است این اولین بار بود که می دیدم 2نفر را دریک قبر دفن کرده اند. « وینستون_چرچیل»
برا حافظه که میتونی کارت حافظه بزاری ،به نظرم به رم،کیفیت دوربینش توجه کن
از کنار مقبره ای میگذشتم که روی آن نوشته بود: اینجا آرامگاه مردی راستگو و سیاستمداری بزرگ است این اولین بار بود که می دیدم 2نفر را دریک قبر دفن کرده اند. « وینستون_چرچیل»
2810