2777
2789
نینیم شیرخشک ابتامیل مخره بهش توروز نودتااب میدم باجهارتابیمانه شیرخشک میدم امانمیدونم زیادشه یان همش جیغ میکشه دلدردهست ونمیتونه اروغ بزنه بهش کولیکز با بدی لاکت میدم
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
خیلی میخام شیرخشکوقطع کنم اماشیرم کمه ازطرفی خودمم حوصله شیردادن ندارم خسته میشم
دکتر به ما فقط قطره کولیکز داد.خارجیش خوبه.یکم بهتر شد.اما زمان میبره تا کامل خوب بشن
ﮐُﻠُﻔﺘﯿﻪ ﺻِﺪﺍﺗﻮ ﺑِﻪ ﺭُﺥِ " ﻣﺎﺩﺭﯼ " ﮐﻪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺻُﺤﺒَﺖْ ﮐَﺮﺩَﻧﻮ ﺑﻬﺖ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺩﻩ ﻧَﮑِﺶ :| ﺩِﻟِﺶ ﺑِﺸﮑَﻨﻪ ﮐُﻞ ﺯِﻧﺪِﮔﯿﺖ ﻣﯿﺸﮑَﻨِﻪ ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

90تا آب سه پیمانه شیر میخواد نه 4تا
ﮐُﻠُﻔﺘﯿﻪ ﺻِﺪﺍﺗﻮ ﺑِﻪ ﺭُﺥِ " ﻣﺎﺩﺭﯼ " ﮐﻪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺻُﺤﺒَﺖْ ﮐَﺮﺩَﻧﻮ ﺑﻬﺖ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺩﻩ ﻧَﮑِﺶ :| ﺩِﻟِﺶ ﺑِﺸﮑَﻨﻪ ﮐُﻞ ﺯِﻧﺪِﮔﯿﺖ ﻣﯿﺸﮑَﻨِﻪ ...
اماکمش هست باینکه شیرخودم هم میدم بینش اماهرجهارساعت یا سه ساعت میخادنودتا رو اماالان کمش کردم و جهاربارتوروزبهش میدم اماهنوزکمشه
کولیک باد یا نفخیه که تو روده های بچه میپیچه .این باد سرد و گرم داره.اکر باد روده سرد باشه شربت کولیکز یا عرق نعنای تازه میتونه تسکینش بده اما اگر گرم باشه ترنجبین.کولیک وحشت ناک پسر من تو چهل و نه روزگی که از ده روزگیش شروع شد با روزی سه وعده ی پانزده سی سی ترنجبین کاملا درمان شد.
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
سلام برای بچه من عرق نعنا خیلی خوب بود من خیلی داروها ی شیمیایی گرمیچر و کولیکز رو امتحان کردم فایده نداشت از گیاهی ها هم فقط عرق نعنا خوب بود و بالاخره وقتی میخورد ما میتونستیم منتظر خوابیدنش باشیم
یسنا جون اول عرق نعنا رو امتحان کن.یک قاشق چتی خوری بهش بده.پنج دقیقه بعد از این که شیر خورد و بادگلو زد بهش بده.یکی دو روز امتحان کن.اگر هیج تاثیری نکرد ترنجبین رو به همین شیوه امتحان کن.منتها ترنجبین رو یه کمی بیشتر از نعنا بده.انشاالله بهتر میشه.
روزگار هر چی تغییر کنه من چشم نمیگم
سلام.کولیک بچه من خیلی شدید بود طوری که ریسه میرفت و کبود میشد.هر دارویی هم دکترا گفتن امتحان کردیم.تنها قطره ای که واقعا اثر کرد(البته باید 3روز مصرف میکرد.من از روزسوم نتیجه گرفتم)قطره infacol بود.5سال پیش 12000تومن خریدمش.2ماه بهش دادم صبح 5تا قطره شب 5تا قطره.