2777
2789
عنوان

یتیم شدن دوران کودکی

134 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ی سوال غمگین دادم ازتون خودتون یا  آشناهاتون کسیو داشتید مادری‌اش پدرشو تو نوزادی یا خیلی بچگی از دست بده ؟ اون بچه چجوری بزرگ شد الان کیفیت زندگیش چطوره همیشه برام سواله چرا خدا ی نوزاده و ک انقدر ب مادرش نیاز دارهوابسته استو ازش میگیره😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرهای شوهرم تو‌ سن کم مادرشون رو بر اثر بیماری از دست دادن.. من چندین ساله با همسرم ازدواج کردم و با هم زندگی میکنیم.. ولی خب همیشه دلم براشون میسوزه.. شده حتی گاهی براشون گریه کردم.. خیلی گناه داشتند.. مادر تکرار نشدنیه، و بعد رفتنش بچه هاش خیلی بی‌پناه . تنها میشند

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
خواهرم وشوهر خواهرم باهم تصادف کردن سه بچه داشتن😔 با بدبختی بزرگ میشن بچهاشون😔 خدامیدونه چه داغی ر ...

ی همسایه داریم خودشو شوهرش زنده ان  ولی سه تا بچه داشتن ک گاز گرفتنشون چند ماه پیش، ب رحمت خدا رفتن بنظرم پدر مادرا ترجیح میدن اول خودشون از دنیا برن تا اینکه داغ بچشونو ببینن ناراحت نباش عزیزم اوناتو اون دنیا  ب قسمتشون راضین 😔

چند سالشونه تورو خدا براشون مادری کن😔😔

الان ۱۶و۱۲.. هشت سال پیش مادرشون فوت کرده.. خیلی سعی میکنم مادر خوبی براشون باشم.. خیلی ها... اما همیشه میگم حتما مادر خودشون بود بهتر از من بود.. 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
چطور راضی شد پسره ؟🙄

بدبخت رو هم چی کتک میزد بی زبون بودنزاشت بره مدرسه هرچی میگفتن میگفتش چشم کارگری میکرد اینا داییم میلیاره الان پسره 22سالشه دوتا دختراورد زنشو ببینی میگی مادرشه واییی

بیزارم ازت زندگی..... 
الان ۱۶و۱۲.. هشت سال پیش مادرشون فوت کرده.. خیلی سعی میکنم مادر خوبی براشون باشم.. خیلی ها... اما هم ...

بستگی ب آدمش داره بعضی وقتاام نامادری از مادر واقعی مهربونتره بره آدم این بچه هایم دیگه از آب گل دراومدن