2777
2789
عنوان

میدونم همسرم با یه خانم صحبت میکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 76 پست
🥺🥺🥺 خسته ام بخدا ازدستش مث چی ازش میترسم از دعوا بدم میاد.... نمیخوام دعوام کنه. نمیخوام دعوا ...

یه سوالی بپرسم، چقدر از علاقش مطمئنی؟

ببین من تو همچین شرایطی قرار گرفتم یکی از همکارای همسرم مثل همین خانم فاز دردودل و اینا برداشته بود، چتاشونو خوندم. به همسرم گفتم بهش رو نده گوش نکرد. یه روز که دیدم دوباره دختره پیام داده همون لحظه رفتم چمدونمو آوردم همسرم به غلط کردن افتاد دیگه شستش گذاشتش کنار. البته اینم بگم من تو ده سال زندگی حتی یه بارم قهر نکردم برم خونه بابام، هرچی بوده حل کردیم اونشب که اینکارو کردم فهمید خیلی هوا پسه که من همچین حرکتی کردم. دیگه ام هرکی از همکاراش بخواد زیادی زنگ بزنه یا هی پیام بده دیگه همون اول محل نمیذاره بهشون

باید یه جا سفت جلوش وایسی. هرچی شل بگیری اون گستاخ تر میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هی خواهر اگه بدونی من چه دعواها را پشت سر گذاشتم  میشینی به حالم زار میزنی  یه دختره را ...

عزییزم خاکتوسرشوهر بی لیاقت وبی غیرتت کنن توهم تامیتونی خرج کن وبریزوبپاش نامحسوس 'تاببخشید کو نش پاره شه ازکارکردن .

یه سوالی بپرسم، چقدر از علاقش مطمئنی؟ ببین من تو همچین شرایطی قرار گرفتم یکی از همکارای همسرم مثل ه ...

میدونم دوسم داره.... اما الان که بهم دورغ گفته به همه چی شک دارم. به همه چی

نمیدونم چ کار کنم 

شاید جرئت به خرج دادم رفتم.... 

عزیزم حرفات درسته ولی ایراد ازشوهراسی یه .اینو ول کنه توخیابون پره من اینو زیادتوتاپیکاخوندم و واقعی ...

بره عزیزم حرفت درسته 

این نباشه یکی دیگه ولی لااقل رابطه طولانی مدت با یکی نمیگیرن که وابستگی شون بیشتر بشه

دو سه ماهه حسابی دارم براش سنگ تموم میزارم.... از همه نظر.... عاطفی، جنسی، روحی،..... خیلی دلم شکست

ایشاالله به زودی به خودش بیاد و قدرتو بدونه،ایشاالله همه مشکلاتت به زودی حل بشه گلم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
میدونم دوسم داره.... اما الان که بهم دورغ گفته به همه چی شک دارم. به همه چی نمیدونم چ کار کنم  ...

نمیدونم والا قلق مردا باهم فرق داره.

تنها چیزی که مطمئنم اینه که نباید خیالش راحت باشه که هرکار دلش میخواد بکنه و زنشم داشته باشه. باید ترس از دست دادنت بیفته به جونش

عزییزم خاکتوسرشوهر بی لیاقت وبی غیرتت کنن توهم تامیتونی خرج کن وبریزوبپاش نامحسوس 'تاببخشید کو نش پا ...

اگه منو ببینی بیشتر دلت واسم میسوزه 

قد بلند و خوش هیکلم واز چهره هم خیلی قشنگم ، تو خیابون وقتی راه میرم همه نگام میکنن اونوقت این بی غیرت با من اینجوری می‌کنه 

منم دقیقا همین کارا که گفتی را میکنم 

خوب میخورم و میپوشم و خوش میگذرونم

اگه منو ببینی بیشتر دلت واسم میسوزه  قد بلند و خوش هیکلم واز چهره هم خیلی قشنگم ، تو خیابون وق ...

بهترین کارومیکنی من ۲۰ ساله خونه دارم خدایی ازشوهرم خیانت انچنانی ندیدم سالهامعتادبوده یه اخلاق گندی هم ک داره خیلی پروعه اصلا زن بامرد براش فرقی نداره زود باهمه صمیمی وپسرخاله میشه وشروع ب حرف زدن ودردو دل میکنه حتی جلومن ' اگه فروشگاه میریم من توپروم میبینم بازنه هرو کرش هوامیره یاراجب کرایه مغازه وتعدادمشتریاو...اینا حرف میزنه یه بند .بارها ک شاکی شدم گفتم توچشات حیانداره زنا روباچشمات قورت میدی خیانت ک فقط این نیست بایکی بری ...کاش یکم مث خودم خجالتی وباحیابودی من حتی نمیتونم توچشم مردغریبه تیزنگاکنم وقتی حرفی میزنه من سرم پایینه 'میگه توبدل وشکاکی من نمیتونم مث توباشم توهم برو بامردا راحت باش من ازت خاطرجمم .ولی واقعا من نمیتونم .سالهاست اصلاتفاهم نداریم منم یجوردیگه خودمواروم میکنم یکاری کردم شوه م صب زودتااخرشب سرکاره تا ازپس مخارج من وبچهابربیاد منم حسابی نامحسوس بریزو بپاش ودست ودلبازم مثلامهمون ک میاد دوبرابر غذا میپزم نصفشومیزارم ببرن براسرکارشوهرش یابچهاش 'اینقدم همه ازم راضی ان وپشت سرم تعریف میکنن ک چقدانسانه چ مهمون نوازه 'یاچیزای گرون میخرم ویاب بهونه خرید پول میگیرم پس اندازمخفی واسه خودم دارم .اینجوری شوهرمم راضیه بخدا مردا واسه حمالی افریده شدن اگ زن وبچش خوب نخورن خرج نکنن توفکراین میفتن ک برایکی دیگه خرج کنن وجون بکنن 

بهترین کارومیکنی من ۲۰ ساله خونه دارم خدایی ازشوهرم خیانت انچنانی ندیدم سالهامعتادبوده یه اخلاق گندی ...

آفرین به تو 

شوهر من عییییین شوهر توست

اما من روش تو رو نتونستم برم

کاش بتونم

بهترین کارومیکنی من ۲۰ ساله خونه دارم خدایی ازشوهرم خیانت انچنانی ندیدم سالهامعتادبوده یه اخلاق گندی ...

میگم که همه مردا از یه قماشن 

فرق چندانی ندارن .آدم نباید دلش به حال مرد بسوزه 

دلمون به حال خودمون بسوزه که داریم تو این زندگی جوونی مون را میذاریم 

خوبه که توام سعی کردی خودت حال خودتا خوب کنی حالا به روش خودت ، خداراشکر 

ایشالله همیشه دلت شاد باشه و لبت خندون

2810