2777
2789

چطوری توی دعوا با همسر ارامش خودتون حفظ میکنید چطوری ریلکس میکنید ک بگین خودم مهمترم ارامش خودم مهمتره من میخوام دیگه عصبانی نشم اما شوهرم انگار بچه دو سالس تو دعوا میاد گیشینه جلوم میوه میخوره تخمه میخوره اهنگ میذاره خدایا صبرر

تامیک هامو بخون خیلی کمک میکنه

هم آخری هم اون تاپیک که نوشته اگه دیگران آزارت میدن...

اَللَّهُمَّ إنِّي اَسْأَلُكَ حُسْنَ الخاتِمَةِخداوندا من از تو یک پایان خوب میخواهم ♡ 《 با کتاب شخصیت خودتو ارتقا بده دوست من 》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب آخه شوهرمم کشش نمیده یا زیاد بحث بالا نمیگیره برای همین اگرم عصبانی بشه من آروم میمونم که تموم شه و کش پیدا نکنه،بعضیا بد دعوا میکنن ناسزا میگن و … اونجور موقع ها نباید ساکت بمونی 

تمام نوشته های این کاربری برای پسرمه…❤️🍃بهترین روز زندگی من ۱/۱/۱۴۰۱ روز تولد تو بود آرسام کوچولوی من..خدایا شکرت بابت همه چیز 🌱✨hope_kids_art صفحه‌ هنری من در اینستاگرام (تابلو و اکسسوری اتاق کودک)
خب راه حل بگو بهم

به نظرم واكنش نشون دادى به اين كارش فهميده حساسى بدتر لج ميكنه وقتى اين كارو كرد اصلا به يه ورتم نباشه توهم آهنگ بزار قربده😃والا چيزى به ذهنم نرسيد

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟