2777
2789

چرا نخوابیدی خب؟! چجوری میخوای امتحان بدی حالا؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من معدم خیلی درد داره ریفلاکس میکنم دارم میمیرم دیگه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

سعی کنید تو روز درس بخونید شب بیداری رو عملکرد مغز اثر داره...

یکی از دوستامون شب امتحان همیشه بیدار بود و درس میخواند کلا می‌گفت من شب درسو میفهمم

بعد ازدواج که کرد شرایط کار همسرشم چون شیفتی بود شیفت همسرش که بود شبا بیدار بود کار خونه انجام می داد بچه ش که سقط شد و بدنش ضعیف شد و دچار تشنج شد بعد از اون هر وقت پریود میشد تشنجش شروع میشد تا اینکه دکتر بهش دارو داد... 

خلاصه دکتر گفت بخاطر این شب بیداری ها دچار تشنج شده 

و این بیماری رو زندگیشان اثر خودش رو گذاشت

اصل حرفم این بود گلم شب زود بخواب ۹تا ۲ یا ۳صبح بخواب

بعد از نماز صبح نخواب سلامتیت خیلی مهمتره 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
منی ک خوابم نمیبرع چی تا الان بیدارم

سعی کنید روز نخوابید یا کم بخوابید شام رو بعد از اذان مغرب بخورید بعدشم تلویزیون رو خاموش کنید روشنایی ها رو هم کم کنید مغز نا خودآگاه آماده خواب میشه سخته از نیم ساعت نیم ساعت شروع کنید 

قبل از خواب شیر عسل یا دمنوشی که آرامش میده بخورید البته هرشب توصیه نمی کنم 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن