2777
2789

سلام عزیزم. ببین زیره سبز رو اگه بشکنی یا پودرش کنی عطر و طعم خودشو بعد یک مدتی از دست میده. میتونی امتحان کنی، یکی دوتا دونه زیره سبز رو کف دستت بشکن بعد ببین چه بویی آزاد می کنه. زیره سبز رو میتونی به صورت سالم زمانی که دیگه کم کم برنجت داره داخل قابلمه آماده میشه، در قابلمه رو باز کنی و مقداری زیره بریزی روی برنج ها و زیر و رو کنی تا دونه های زیره بره داخل همه جای برنج. اینطوری برنجت هم عطر و طعم بهتری میگیره. ولی دو تا موضوع مهم. یکی اینکه نباید خیلی زیره بریزی، خیلی کم بریز طوری نباشه که نتونین بخورین برنج رو و نکته دومم اینکه مراقب باش زیره سبز طبعش گرمه و نباید هنگام قاعدگی و یا بارداری استفاده بشه. خانم های شیرده و آقایونی که دیابت دارد یا دکتر بهشون گفته چند هفته دیگه وقت عمل دارن هم بهتره که زیره مصرف نکنن مگر با نظر پزشک متخصص خودشون. قیمت زیره سبز هم بر می گرده درصد خلوص زیره سبز و عطر و طعمش. متاسفانه زیره های بی کیفیت که دانه شکسته درشون هست خیلی زیاد شده. من خودم از همیشه زیره سبز 99 درصد خلوص رو از فایدیم خرید می کنم. اگر هم ساکن مشهدید که میتونید قیمت روز زیره سبز در مشهد از فایدیم استعلام بگیرید. زیره شون واقعا حرف نداره. اما از هر جای دیگه ای هم خریدی مراقب باشه که ساقه خشک و ناخالصی زیاد نداشته باشه که باز بخواد زمان بگذاری و پاکشون کنی.

زندگی اون روزی تموم میشه که ما اون دلایلی رو که باعث میشن بدون وابستگی به دیگران شاد باشیم، فراموش کنیم و یا نادیده بگیریم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805