2777
2789
عنوان

خانومایی که iui کردین تشریف میارین

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 31 پست
یلام  من تا حالا خیلی انجام دادم  اخریشم اون هفته بود  ۸۰۰ تومن ازمایشگاه گرفت&nbs ...

ممنون که اومدی

جواب نگرفتی که خیلی انجام دادی؟

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ای وی اف کردم واسه تعیین جنسیت بار اول گرفت دوقلو پسر انشالله الان اومدم سونو ۱۲ هفته گفتن احتمال ...

هزینه ای وی اف چقدر شد؟

خوشحال شدم که به نتیجه رسیدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
با iUI باردار نشدید؟؟؟؟

بله دوبار باردار شدم اولی که با همون بار اول شد و بچه دارم الهی شکر دو سال  بعدش تا حالا تقریبا ۱۰ انجام دادم که پارسال حامله شدم و توی ۱۶ هفته سقط شد 

بعد از اونم دو بار پارسال انجام دادم که نشد 

الان این ماه هم انجام دادم و منتظرم تا هفته ی دیگه 

ان شاالله با دعای شما نتیجه بگیرم 

مشکلمون ضعف اسپرم و راهی غیر از iui نداریم ظاهرا تا خدا چی تقدیر کرده باشه و چی بخواد برامون

خب ازش نتیجه دیدی؟ چند بار انجام دادی؟ شرایطش چه جوری بود؟

یه تاپیک زدم پارسال مشاوره در مورد iui سرچ کنین براتون میاره همه چیز و در موردش توضیح دادم بازم سوالی داشتین ریپلای بزنین تا ببینم جواب بدم 

بله دوبار باردار شدم اولی که با همون بار اول شد و بچه دارم الهی شکر دو سال  بعدش تا حالا تقریبا ...

سقطتون هم به خاطر ضعف اسپرم بوده؟

انشالا که این اخرین بار باشه و یه نی نی تو دلت باشه.

کدوم شهر و هزینه رو میگی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سقطتون هم به خاطر ضعف اسپرم بوده؟ انشالا که این اخرین بار باشه و یه نی نی تو دلت باشه. کدوم شهر و ...

جنینم یه جور بیماری داشت که باید سقط درمانی میکردم یعنی خود پزشکی قانونی جواز داد 

دکترا که گفتن ربطی نداره به ضعف اسپرم 

خدا از دهنت بشنوه خسته شدم دیگه 

شوهرمم خسته شده میگه اگه این بارم نشد ولش کن 

خدا اگه بخواد بدون وسیله ها هم میتونه بده اینقدر اصرار نکن 

نمیدونم چه کاری درسته 

دلم شکسته 

با هیچکس نمیتونم حرف بزنم 

هزینه ازمایشگاه ۷۰۰ ت شد تزرزق دکتر توی مطبش انگار ۷۵۰ یا ۸۵۰ 

دو بار ویزیت هر کدوم ۲۳۵ ت و چندتا امپول که انگار با بیمه حدود یه ۱۰۰ تومن شد 

کلینیک های ناباروری خصوصی فقط خود iui انگار ۲ میلیون بود اخرین باری که قیمت کردم پارسال توی بهمن ماه 

در کل نسبت به بقیه اقدامات کار ارزونی حساب میشه 

بین ۲ تا ۳ تومن نهایتا نباید بیشتر بشه 

من ای وی اف کردم واسه تعیین جنسیت بار اول گرفت دوقلو پسر انشالله الان اومدم سونو ۱۲ هفته گفتن احتمال ...

خداروشکر عزیزم،خوش به حالت

بارداری چندمته؟

الان حال هرسه تاتون خوبه؟

خدایا داده ونداده هایت راشکر ⁦🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست
خداروشکر عزیزم،خوش به حالت  بارداری چندمته؟ الان حال هرسه تاتون خوبه؟

ممنون عزیزم بارداری سوم

اره خدارو شکر الان ۲۹ هفته هستم یکم پایین هستن ولی با امپول دهانه رحمم بسته شده که زایمان زودرس نداشته باشم

ممنون عزیزم بارداری سوم اره خدارو شکر الان ۲۹ هفته هستم یکم پایین هستن ولی با امپول دهانه رحمم بسته ...

اخی عزیززم 

انشالله که تا 38هفته ات چیزی نمیشه وب سلامتی بغلشون میکنی واین بهترین حس دنیارو رو تجربه میکنی 😍

دوتای اولین دختربودن؟

کجا ای وی اف کردید عزیزم چقدر کلاهزینه کردید؟

خدایا داده ونداده هایت راشکر ⁦🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست
2810