2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین یه لحظه

71 بازدید | 17 پست

دوستانی ک تاپیک قبلمو خوندن میدونن قضیه چی بوده 

شوهرم تو دهنش زگیل در اورده ۴ تا وقتی داشت حرف میزد دیدم میگن از رابطه جنسیه ما رابطه نداریم چند وقته این چیه توروخدا بگین چیه چیکار کنم حالم خیلی خرابه الان خوابیده نشستم تو حال گریه میکنم نمیتونم خودمو اروم کنم خیلی بد زده میگه جوشه اما جوش اون جوری نیست که 

سفیده مثل ابله سه تا اندازه لوبیا یکی پایین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افت این مدلی نیس اخه

این نشونی که دادی شبیه افت هست 

افت انواع مختلف داره ، فعلا صبر کن شاید خوب بشه، بگو ترشی بزنه روش ببین احساس سوزش میکنه 

اگه کرد به احتمال زیاد افت هست

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
این نشونی که دادی شبیه افت هست  افت انواع مختلف داره ، فعلا صبر کن شاید خوب بشه، بگو ترشی بزنه ...

قهرم باهاش دیگه داره از چشمم میوفته هر روز یه داستات داریم 

تاپیک قبلیمو خوندی؟به نظرت حق دارم یا حساس شدم خیلی 

احساس میکنم منو باردار کرده خونه نشین بشم بره دنبال اینکاراش 

چجوری بفهمم چ غلطی میکه دارم دیوونه میشم واقعا 

دوربین بزارم تو ماشین میشه یا نمیدونم🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃

پس اضافه کار میمونه اون زمانهایی که بهش مشکوک میشی به بهانه ی احوال پرسی تماس بگیر ببین شرکت هست یا ...

ببین اصلا زنگش میزنم هیچ صدایی از جایی نمیاد برای همین خیلی مشکوک شدم انگار تا من زنگ میزنم میره یه جای خلوت 

میخواست براش دوست دختر پیدا کنع بعدم تهش گفت اون نشد خودت

ببین اصلا زنگش میزنم هیچ صدایی از جایی نمیاد برای همین خیلی مشکوک شدم انگار تا من زنگ میزنم میره یه ...

این چتش به نظرم یع شوخی با فامیل بود ، اون از زمان مجردی با اونا راحت بوده و باهم شوخی داشتن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
این چتش به نظرم یع شوخی با فامیل بود ، اون از زمان مجردی با اونا راحت بوده و باهم شوخی داشتن

یه سوال من خیلی مشکوک شدم ب کارش به نظرت میتونم دوربینی چیزی بگیرم اطلاع ندارم راجبش بزارم تو ماشینش

2810