2777
2789
عنوان

سوال فیزیک دوازدهم

105 بازدید | 12 پست

لطفا هرکس بلده خیلی ساده توضیح بده از فیلم نفهمیدم فردا ازمونه

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230522_005329_com.android.chrome_9yd2.jpg

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

فصل ۴ خیلی سخته چندین ساعتها دارم میخونم یاد نگرفتم مطمعنم فردا خراب میکنم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فصل 2 عه  فصل 4 که خیلی ساده تر از بقیه فصوله

کجاش اون اوباش با مدل بور تویحاش سخته نمیفهمم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

این فصل ۳ هس

یکم شکلش مشکل‌داره چون نباید از قبل از لحضه ۰ رو می‌کشید 

اگه نقطه ای ک در شکل الف مشخص کرده برای اولین بار توی محل ب قرار بگیره نصف دوره تناوب یعنی T دوم رفته جلو که گفته توی ۰/۱ ثانیه انجام شده پس اینجوری T به دست میاد ۰/۲ و بقیشم طبق فرمولا ک توی عکس هس انجام میشه 

این عکسش ببین متوجه میشی

[IMG]https://www.uplooder.net/img/image/73/99ad3c79847c8eee1c2aff5f39c216ce/20230522-194952.jpg[/IMG]

این فصل ۳ هس یکم شکلش مشکل‌داره چون نباید از قبل از لحضه ۰ رو می‌کشید  اگه نقطه ای ک در شکل ا ...

متوجه نمیشم 

وای خدا گناه من چبه بیفتم چیکار کنم چقد بخونم دیگ

مشکلت کجاس نموداره یا فرمولا؟

مسکلم ابنه فیزیکم صعیفه کلا امتحانای اینام ب شدت ب شدتتت سخت شده خدا کنه پاس بشم فردا حداقل ده بگیرم