2777
2789

وقتی تو گوشیمم یجوری نگام میکنه دیشبم تو گوشیم بودم ساعت ۲ بود خوابم نمیبرد از سرمای کولر رفتم زیر پتو 

اون خواب بود بلند شد رف دسشویی وقتی اومد پتو رو از رو من کنار زد گوشیو از تو بغلم کشید برد  اول گوشیو گرفتم بزور بردش دیگ چیزی نگفتم 

رمزش بلند نبود چنبار صفحش روشن کرد و نگاه کرد دید رمز بلد نیس پرتش کرد یه طرف گوشیو و فکنم تا صبح چشم روهم نزاشت 

منم هیچی بهش نگفتم

اخه کسی ک خیانت مبکنه ک یعنی منو دوس نداشته ب اونم خیلی ابرلز علاقه میکرد 

اگ دوسم نداره چرا اینقدر روم حساس شده 

اگ داشت چرا خیانت کرد این همه سال و....چه گیری افتادم اصن میترسم طرف گوشیم برم حتی ک باشک نگام میکنه

چند روز پیشم تو حیاط نشسته بودم با خواهرم چت میکردم میخندیدم فقط یلحظه میبینم تو پنجره داره نگام میکنع

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😐احمق خان هنوز دوست داره که بهت اهمیت میده ....ولی خوب حرصشو در میاریا،🤣🤣 حالا مطمئن هستی داره خیانت میکنه؟!؟

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

چون فکر میکنه که میخوای تلافی کنی

خیلی احمق هستند مردای هرزه خیانتکار چون نمیدونن که چه بخوان چه نخوان کائنات جواب خیانت رو بهشون بر میگردونه.(هر چقدر هم زن خوب وخانم داشته باشن)

یه روزی یه جایی جواب کثافت کاریشون رو میبینن

فقط خدا

😐احمق خان هنوز دوست داره که بهت اهمیت میده ....ولی خوب حرصشو در میاریا،🤣🤣 حالا مطمئن هستی داره خی ...

الان نمیکنه دیگه البتع اینجور فکر میکنم مطمعن نیستم  ولی از قبل منم با یه زنه بود و بعد منم نتونست ولش کنه چنبار مچش گرفتم هربار زرنگتر شد تو زندگی برا یروزم بهم وفادار نبود 

چون فکر میکنه که میخوای تلافی کنی خیلی احمق هستند مردای هرزه خیانتکار چون نمیدونن که چه بخوان چه نخ ...

اگ میدونه انقدر خیانت بد و درد آوره چرا این زخمو ب جونم زد😔

فقط از آبروش میترسه یعنی  وگرنه دوسم نداره😔

دوستت که داره که باهات زندگی میکنه

ولی مردا به نظرم اول از آبروشون میترسن ..یعنی اول به اون فکر میکنن بعد دوست داشتن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
الان نمیکنه دیگه البتع اینجور فکر میکنم مطمعن نیستم  ولی از قبل منم با یه زنه بود و بعد منم نتو ...

🥺

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍