2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازدست مردم وافکارشون....پسر دار شدن مگر هنر زن هست فقط.....

خوشا دوران  عصر حجر ...

امیدوارم  شازده پسرتو  بعل بکنی.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
وادخترشه استوری میذاره ایشون باید انفالو کنه بعد ده سال به رخ کشیدن نداره

داره خوبم داره رفته پیچ کاری این خانوم رو فالو کرده 

متن رو کامل بخون 

شوهر سابقش عقدع ای هس وگرنه یباراستوری کافی بود 

حالمو بهم میزنن ادمای عقده ای

سلام  سؤال اینجاست که وقتی متأهل بود و شما میدونستی تأهل داره و پیجت رو فالو کرده  چی با ...

چون ما با دعوا و فحش و کتک کاری جدا نشدیم به زور جدا شدیم دم محضر همه التماس بابام میکردن ولشون کنید همو دوس دارن بذارید زندگی کنن ما با گریه جدا شدیم 

دوست عزیزم از قصه ی زندگیتون تا اینجاش ناراحت شدم.ان شاءالله از این به بعدش عالی باشه.

همسرسابقتون هم ی جای کارش میلنگه.لزومی برای اینهمه نمایش دادن نبود.شما هم ایشونو دنبال نکنید.جدا شدید به هر علتی و هر دو ازدواج کردید. از لحاظ اخلاقی درست نیست.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
چون ما با دعوا و فحش و کتک کاری جدا نشدیم به زور جدا شدیم دم محضر همه التماس بابام میکردن ولشون کنید ...

چون با تلخی تموم نشده نمیتونی دل بکنی!؟

یا فراموش کنی؟

جفتتون شرایط سختی رو تحمل کردید

ولی اونو ببین ..

درگیر خانواده و زندگی و بچشِ ..

تو گذشته گیر نکن که عذاب‌ِ

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

عزیزم گذشته رو فراموش کن 

سعی کن از شوهرت هم جدا بشی چون مرد زندگی نیس 

مرده شور همه مرد ها رو ببرن 

همه مثل هم اشغالن 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    YouTube Me =sama_w
من فالو ندارم اخه مگه میتونم فالو داشته باشم خوبه توی پرانتز نوشتم انفالو کردم 

پس چطور استوریشو دیدی 

بیخیال ده سال گذشته با فکر اینا حالتو بد نکن به فکر بهبود زندگی الانت باش