2777
2789

میدونه من میبینم 

میدونه خیلیا میبینن 

اخه اومد پیجمو فالو کرد تا آدرس پیجش یادم بمونه 

منم از سر کنجکاوی رفتم پستاش رو ببینم فکر کردم مثل همیشه پست طنز میذاره ولی میخواست همسر جدیدشو به رخم بکشه

میخواست بگه چشماش سبزه و براش سالن زیبایی افتتاح کرده 

این اواخرم پیج کاریمو فالو کرد ( من انفالو کردم )

فکر کردم دلش با منه ولی بازم میخواست دخترشو به رخم بکشه عاااشق دختر بود

روز دختر هم که دیگه نگم توی تموم پیجاش استوری و پست و کلیپ و کادو و … همه هم تبریک ! 

میدونم پدر خوبی شده چون همسر خوبی بود و چقدر برای بچه آینده‌مون نقشه ها داشت همیشه هم اسم دختر انتخاب میکرد ! 

ولی قسمت نشد من توی اون خونه باشم و من مادر بچش ! 

زندگی من سر دخالت بیجای مادرم توی سن خیلی کم زمانی که کاملا عقل و احساسم دست خودم نبود تموم شد 

ده سال میگذره 

ولی من هنوز زخمام تازه ست 

منم ازدواج کردم ولی روز عقد مادرشوهرم یه پسر بچه گذاشت روی پام به نیت اینکه فرزند اولم حتما پسر بشه ! زن عموی شوهرم بخاطر اینکه فقط دختردار میشده شوهرش رفته یه زن دیگه گرفته پسر بیاره. یه همچین خانواده های بی وجدان و بی فرهنگی هستند

شوهرم یه آدم زن باز و بددهن و بی مسئولیت و بی همه چیزه که من چندساله عقد خونه مادری هستم نه طلاق میده نه میخواد زندگی کنه منم میترسم از حرف مردم جدا بشم 

خانوادشم انگار نه انگار میگن همینی که هست درست نمیشه 

میخوای بمون میخوای برو 

حتی مهریه نفقه اجرا گذاشتم شاید بترسه بدتر شد 

برای خوشبختی منم دعا کنید 🙏🌹

به حق بی بی دو عالم خدا به زندگیت ارامش بده و حاجت روا شی

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم شما هم طعم خوشبختی رو‌بچشی عزیرم، ولی در قدم اول پیجت رو بلند و دیگه بهیچ عنوان همسر سابق رو فالو نکن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

سلام 

سؤال اینجاست که وقتی متأهل بود و شما میدونستی تأهل داره و پیجت رو فالو کرده 

چی با خودت فکر کردی که دلش باهاته!

فقط محضِ کنجکاویِ

وگرنه تمام عشقش برای همسر و بچش تقسیم شده.

خودت رو گول نزن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

چه قدر راحت و الکی زندگی اولت رو از دست دادی،،متاسفم.😢😢

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//