2777
2789
چه قدر راحت و الکی زندگی اولت رو از دست دادی،،متاسفم.😢😢

عزیزم.مطمئن باشید شاید اگر این خانم عقل الانشون رو داشتند طلاق نمی گرفتند! انسان‌ها خیلی راحت از هم جدا میشن، خیلی راحت از این دنیا میرن و صد تا مثال دیگه ، زندگی همینه. مقصدی وجود نداره و زمان کوتاهه ،نباید به خاطر یه اشتباه کل زندگی رو آدم حروم کنه! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه همسر خوبی بود پیج شما رو فالو نمیکرد مگه آزار داره با اینکارش هم شما رو اذیت میکنه هم خانمش رو ! ...

حتی رفته شوهر سابق همسر جدیدشو فالو کرده نمیدونم فازشون چیه 

حس میکنم میخوان خوشبختیشونو به رخ منو اون شوهره بکشن 

چقد بدبخت وعقده ای هس  ک استوری میذاره

عقده ای ها استوری میزارن!

خب دوست داشته گذاشته

ایشون باید اونو بلاک کنه کلا حذفش کنه از زندگیش

بعدم گفتن مقصر مادرشون بوده!

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...

عزیزم تو با موندن تو این زندگی سمی داری عمر و جوونیتو هدر میدی.. همسر سابقتو ببین؟  ازدواج کرده بچه دار شده زندگیشم داره  ولی تو چی هنوز بخاطر حرف مردم طلاق نگرفتی... ببین چند تا کار بکن..  ۱ استوری و پست از خودت بزار از خوشگل ترین عکسات   مثلا استوری کتاب خوندن یا تفریح با دوستات. تو همه عکساتم لبخند از ته دلت باشه که شوهر سابقت ببینه

۲  برو اقدام به طلاق کن.. مهریه و نفقتو اجرا بزار و اگرم حوصله دادگاه نداری وکیل بگیر کاراتو بسپار بهش.. 

۳ اگه درس خوندی و شاغلی که حسابی خرج خودت بکن و به زندگیت سر و سامون بده اگه نه برو ادامه تحصیل بده

۴ اینکه به هیچچچچ وجه به گذشته فکر نکن دیگه.. این مهم تر از همس    الهی که لبخند واقعی رو لبت بیاد

هیچ کس را در زندگی مقصر نمیدانم... از خوبان خاطره و از بدان تجربه میگیرم...بدترین ها عبرت میشوند و بهترین ها دوست...❤   حرف اشتباهی است که میگویند (با هر کس مثل خودش رفتار کرد) که اگر چنین بود: از منیت و شخصیت هیچ کس چیزی باقی نمیماند💛                                                   
پیج عمومیه و با پیج فیک دیدم نیاز به فالو نیست 

در انتها همسر فعلیتون رو بخاطر ترس از حرف مردم تحمل نکنید.با این شرایط که خودتون میگید نه زندگی میکنه نه طلاق میده.جدا شید یا ازدواج خوبی کنید،که برای سوزوندن طرف مقابل یا حرف مردم نباشه.اونم نه با عجله هر وقت شرایط پیش اومد.اگرم نشد مجرد باشید و لذت ببرید.بخاطر گذشته نمیشه بقیه ی زندگی رو حروم کرد.براتون ارزوی آرامش و شادی دارم.  

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
اگه واقعا اون آقا شما رو دوس داشت ،به حرفای خانواده شما و مخصوصا مادرتون گوش نمیداد و شما رو طلاق نم ...

شما معلومه در گیر طلاق نشدی 

پدر من وکیل گرفت و وکیل از طرف زوجه یعنی من درخواست طلاق داد و با تهدید و دعوا منو میبردن دادگاه و محضر … 

۱۸ سالم بود 

مثل بچه های الان نبودم به شدت میترسیدم گوشیمو گرفته بودن خیلی وضع بدی بود