2777
2789
عنوان

زن داداشم میگه دیشب...

328 بازدید | 15 پست

من صبح یه تاپیک راجب خواب زدم چون ص اول گوگل اومده بود برام جالب شد داشتم میخوندمش بعد زن دادشم اینا امروز ناهار خونه ما دعوتن 

دیدم میگه پول داری نقد؟ گفتم آره گفت یه خواب بد دیدم میخوام صدقه بدم نقد ندارم تو کارتمه میدی برات بزنم

خلاصه 10 تومن بهش دادم قبولم نکردم به کارتم بزنه بعد گفتم چیه حالا

تیکر بارداری نیست

گفت خواب دیدم مادر بزرگم که فوت کرده پای درخت انجیر میبرتم میگه بهم انجیر بده بعد مثلا اشاره میکنه اون انجیر اینا بعد میگه قیافشون عین گوجه سبز بود اما مادربزرگم میگفت انجیر میگفت سبز و درشت رو شاخه های درخت بود میگه خلاصه دوتا بهش دادم داد به داداشم گفت بچش ببین چجوریه میگه داداشم گفت ترشه بد به دو تا دیگه اشاره کرد یکی رو بهش دادم میگه دومی همش میگفت این این منم نمیفهمیدم منظورشو گفتم کدوم بالاخره میگه دستشومحکم زد به کمرم گفت بد بختیامون زیر سر توعه تو ما رو به این روز رسوندی 

نمیدونم خودش راضی هست یانه خودش عضوه ولی الان دیدم تو آشپزخونست تاپیک زدم

لطفا نفر اولی که میخوای نظر بدی بد تعبیر نکن ما خانوادگی به این قضیه متعقدیم نفر اولی که میشنوه بد تعبیر نکنه

تیکر بارداری نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صدقه که دادید ان شالله که تعبیرش هم خیره. 

بعد هم خواب قبل از اذان صبح تعبیر داره وقتی هوا روشن بشه و یا سرشب که شکم سنگینه تعبیر نداره.

من فکر میکنم بهتره برا مادر بزرگش خیرات کنه.

صدقه که دادید ان شالله که تعبیرش هم خیره.  بعد هم خواب قبل از اذان صبح تعبیر داره وقتی هوا روش ...

دقیق یادم نیس چی گف ولی فک کنم گف صبح بود وقتی بیدار شدم بازم یادم نیس

تیکر بارداری نیست

بعدم چون مادربزرگش ازش چیزی طلب کرده بگو براش خیرات کنه.تونست انجیر پیدا کنه با گوجه سبز ببره سره مزارش خیرات کنه یا هرجا تونست.اینکه سادست تعبیر نمیخواد

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم