2777
2789
عنوان

آره من سنگ دلم🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 62 پست
ایشالا  بنظرت می‌تونه از من ی دختر شاد بسازه  می‌تونه منو آدم قبلی کنه  همون ...

وقتی برای من شد چرا برای تو نشه قربونت برم؟

ولی مطنهن شد اوم حسابیه بعد اعتماد کن

من یک سال و نیم گذشت تا اعتماد ۱۰۰ درصد کردم بهش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم سلام الهی که بهترین ها در تقدیرت قرار بگیره وهر آنچه میخوای به بهترین شکل ممکن برات اتفاق بیفته❤

قشنگم من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم(بصورت آنلاین یعنی با چت و ویس)در هر پیامرسانی باشین (تلگرام،واتساپ،بله،سروش،ایتا،روبیکا،گپ و آیگپ)ارائه خدمات میدم خدمتتون.

مشاوره خانواده یکساعته ۷۹ تومن

مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹تومن

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن

✅توجه داشته باشین که حق المشاورتون رو میتونین بعد از اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین😍

اینم شماره همراهم خدمتتون

09199541937

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱