2777
2789

اشتباه کردم دوباره رل زدم که اونو یادم بره یادم نرفت که هیچ بدترم شدم از وقتی اومدم با این کارم شده هر گریه 

هر رفتاری که بگی من انجام دادم که ب هر پاشتباه کردم دوباره رل زدم ب اونم یادم بره یادم نرفت که هیچ. حالم بدتر هم شده نمیتونم بینم جای اونه جای اون میگه عشقم بهم 

ی هفته اس میگه بگو دوست دارم 

نمیتونم نمیشه نمیتونم بگم 😭  

من هیچ حسی ندارم 

حتی رفتیم بیرون گفتم بهش

بش گفتم اگه از شوخی ی چیزی بگم 😅

واکنشت چیه 

گفتم از شوخی اگه بگم حسی ندارم 

در سینما اینو گفتم بش 

بغض کرد

بعد اومد تو ون نشست پیشم

گفت تروخدا بگو شوخی بود

تو چشام نگا کن بگو

تو ون بغض کرد زد زیر گریه 

مث بچه دو ساله

کلی خوراکی خریده بود برام

دوتا پلاستیک بزرگ

چیبس برام باز کرد

بعد چهار تا دونه چیبس خوردم فقط ا

انقد التماس کرد بعد گفت ماسکت رو در بیار

خودش گذاشت دهنم

بعد گفت بخور دیگه

اومدم خونه می‌بینم 

رفیقش زنگ زده

میگه تروخدا چی بش گفتی 

حالا من چ کنم با بی‌حسی و دوست داشتن ی طرفه این 

هر رفتاری که بگی من انجام دادم که ب هر پسری بگی می‌ره پشت سرشم نمی‌بینه  

حتی از از خودم زدش کردم ولی اصلا فایده ندارد😭

سری بگی می‌ره پشت سرشم نمی‌بینه  

حتی از از خودم زدش کردم ولی اصلا فایده ندارد😭

حالم از خودم بهم میخوره خیلی بیشتر از خیلی‌ سنگ دلم کرد 🙂💔

دختر بنفشم دیوونه کاکائو 🍫💜

اشتباه کردی که دوباره وارد رابطه شدی 

ولی بشین فکراتو بکن ببین اگه میتونی ی فرصت بهش بده اگه ن رک راست بهش بگو اصلا فکر اینو نکن که دلش میخاد بشکنه تا بیشتر وابستت نشده بهمش بریز 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای آرامش خودت و حفط شخصیت و غرورت، بجای اینکه سعی کنی با آدم های مختلف ارتباط بگیری سعی کن با نوشتن احساسات درونی و کتاب خوندن خودتو خالی کنی. آنچنان قوی و فولادی میشی که باورت نمیشه تو بودی که اشک ریختی

تروخدا به خاطر بدبختی خودتون یکی دیگه رو بدبخت نکنید 

دوست عزیز یعنی چی رل زدم یادم بره؟ مگه اون آقایی که شما رل زدی باهاش دل نداره؟ به خاطر بچه بازیاتون چرا زندگی یه نفرو بهم میریزید؟ بیچاره اون که به خاطر خودخواهی ی نفر داره به روح و روانش آسیب وارد میشه

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
برای آرامش خودت و حفط شخصیت و غرورت، بجای اینکه سعی کنی با آدم های مختلف ارتباط بگیری سعی کن با نوشت ...

این کارم کردم 

حتی نامه نوشتم همه نامه ها رو جمع کردم ریختم تو آب تو پیام های ذخیره شده ام نوشتم 

هی خواهر بیخیال یسری از پسرا نقش بازی میکنن.اون اداهاشو زیاد اهمیت نده اینم مث اون یکی یه مدت هس بعد ...

می‌دونم میفهم 

واسه این که حسی ندارم چون باور ندارم  

دروغ راحته برا پسرا 

که ایشالا امید وارم تقاصش رو بدن 🙃💔

اشتباه کردی که دوباره وارد رابطه شدی  ولی بشین فکراتو بکن ببین اگه میتونی ی فرصت بهش بده اگه ن ...

دیگه الان سه ماهه هرچی بگی کردم

کارم اشتباهه 

فرصت ب خودم بدم. که این ی زره قلب هم که مونده برام داغون بشه

فعلا کنار میام باش 

وابسته نمیتونم بشم بعد از اون من اولینم رفته بقیش دیگه ب درک مهم نیس🙃💔

این کارم کردم  حتی نامه نوشتم همه نامه ها رو جمع کردم ریختم تو آب تو پیام های ذخیره شده ام نوش ...

نه. نوشتن آداب خودشو داره. نامه ننویس. احساس درونیتو بنویس. فکر‌کن من نزدیک تربن دوستتم. چطور میای میگی این شد اون شد فلان حسو داشتم و چهار تا هم فحش میدی.  بدون سانسور. 

همونطور همه چی رو بنویس روی کاغذ و بعد بخون از روش. چند بار بخون. انقدر بخون تا به بی حسی برسی. اولش گریه میکنی. هی گریه میکنی. چلی بعد یه چند بار آنچنان بی حس میشی و خودت هم خندت میگیره. 

من انجام دادم. خیلی زیاد. در حدی که اصلا فامیل یارو رو یادم نمیاد اصلا یادم نمیاد چرا کات شد . چه فامیل چه دوست. 

همین تجربه رو دارم گلم اولا ک باید کنار بیای طرف قبلی رفته دومن زندگی ب آخر نرسیده فکر کن اونم خوشحا ...

من خوش حالم 

فقط حس ندارم اعتماد ندارم 

می‌دونم ب آخر نرسیده 

برا همین دوباره شروع کردم