2777
2789
عنوان

هرروز خبر میاد یکی بارداره😓

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 68 پست
نمیکنهه فولی ۱۸ ۲۲.۲۳ میدونی یعنی چی؟ باامید بارداری پریود میشم هر باررر  گفتم لوله هام بستن ...

کم کاری تیرویید ندارید؟

من خودم فولیکولها عالی بودن بعد ای یو ای کردم شوهرم اسپرمش ضعیف بود .

کم کاری تیرویید کمبود د۳ داشتم اونارو اوکی کردیم

رفتم پیش دکتر ریحان میردامادی(تهران خیابان مطهری.() فوق تخصص نازایی داره. گفت برو عکس رنگی

مشخص شد لوله راستم‌مسدوده

ماه بعدش باردار شدم با لوله چپ به لطف خدا. و نشخیص پزشک.

شما برا قوت  تخمکهات کپسول ژل رویال بخور . شوهرتم تقویت کن با ویتامین سی زینک ای  .ان‌شاالله که جواب بگیرید 

بارداری شدی تگم کن  خوشحال میشم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
کاش خدا نگاهمون کنه شما مشکلتون چیه؟

خودم مشکل خاصی ندارم همسرم تحرک اسپرمش پایینه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم ازمایش داد چیزیش نبود

ازمایش کامل؟چون اسپرم رو از نظر کروموزومی هم بررسی میکنن،باید مرکز ناباروری بره آزمایش بده

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
ناامیدم اشکام مث ابر بهاره جلو مامانم حتی کنترل صدام ندارم شما بگو 

😔

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
اونم ازمایش داد چیزیش نبود

واریس نداوه شوهرت؟

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
نمیدونم بخدا

بزن گوگل  اعلایم هاشو بیاره عکسشچ ببین ،ببین شوهرت توی پاهاش داررره  ما فامیلمون شوهرش این مشکل داش بچه دار نمیشدن اینم امتحان کن ببین

چشم گل ممنون❤️

💛💗