2777
2789
عنوان

هرروز خبر میاد یکی بارداره😓

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 68 پست

کفر خدارو هم نگو

فقط خدا میدونه ک زمانش کی هس

خودمم8 سال بچه نداشتم ک5سال اقدامی بودم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کسی امتحانش ی جوره. به شما کمی دیرتر میده ببینه صبوری می‌کنی یا بی‌قراری. به یکی تو شیر دهی میده ببینه ناشکری می‌کنه یا شکر گذاره. به یکی تو عقد میده ببینه نعمت میبینه یا می‌ره سقطش می‌کنه. به یکیم مثل من ناخواسته معلول میده

نه عزیزم تنها نیستی،کسایی هستن که ۲۰سال۱۵سال اقدامن،مرکز باروری مبرمی خانمی ۳۸ساله گفت۲۰ ساله اقدامم دکتر گفت بهش  تخمک اهدایی باید بگیری.خدا بزرگه.منم مثل تو بااین تفاوت که مدت انتظارم بیشتر از توئه.ولی ناامید نیستم برم بازار براش لباس میخرم اینترنتی سفارش میدم،ی دفتر دارم باهاش حرف میزنم،حتما خدا ب ماهم میده منکه مطمنم

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اینی که میگی  تجربه کردم  خدا کمکت میکنه

نمیکنهه فولی ۱۸ ۲۲.۲۳ میدونی یعنی چی؟

باامید بارداری پریود میشم هر باررر 

گفتم لوله هام بستن نشدم رفتم عکس کلی درد گفتن لوله هات بازن دکترم گفت یا باید درمان جدید از سر بگیری یا بری ای ایو ای خدایا چراا

خستم امشب وقتی فهمیدم دختر عمم ک بچه شیر میده هم بارداره باز دیگ موندمممم چیکار کنم؟؟

منم الان اینقد گریه کردم که چرا کسایی ک نمی‌خوان خدا میده ما ک هر روز گریه میکنیم نمیده حکمتش چیه آخه

تو این مدت اقدام من ۵تابچه دنیا اومدم دونفر باردارن 

اشکال نداره گلم،کسایی که بامن عروسی کردن الان دومی رو آوردن یاحاملن،هرروزم خبر میشنونم کسایی که ی ماهه عروسی کردن حاملم,ی جا خوندم باید برای باردارشدن بقیه خوشحال شد و انرژی مثبت داد که خدا هم ب ما بده.از اون موقع دیگه هرکس بگه میگم خداروشکر.بعضیا ازقصد میگن بهم که یعنی اون تازه ازدواج کرده حامله ست پس تو چی.همینطور بچه هارو تو خیابون یا جایی ببینم بهشون میخندم و اگه بزرگترباشن باهاشون صحبت میکنم چون عاشق بچه هام

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
دعا مگ از دعای مادر بالاترم هست؟  هرماه کلی ب خدا التماس میکنه بابا من کثیفم مادرم ک نیستتت

عزیزم خدا توی قلبای شکسته هست...همین الان که دلت شکسته خیالت راحت خدا صداتو میشنوه..از ته دلت ازش بخاه....بخاه اونی صلاحت هست رو پیش پات بزاره

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ی سوال دارم ازتون بچها..من ۱۸ سالمه متاهلم ولی چون مادرم مشکل نازایی داشت و بچه دار نشده بعد از چندی ...

شما از الان برو چکاب و یه معاینه بشو پیش متخصص زنان..تا خیالت راحت بشه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....