من با اینکه شوهرم عادت داره به شب یداری باز میترسم بخوابم تو جاده، الانم به شدت خوابم میاد ولی مثل جغد چشمام بازه؟😬
برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬 هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉 با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه زمانی دانسجوبودم با اتوبوس میرفتم یه استان دیگه ۸ ساعت توراه بودم فقط من و راننده بیداربودیم همه خواب 🙂 خوابم نمیره
عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.
آره میخوابم یه بار یه جاده ای بود دو طرفش دره بود من تخت گرفتم خوابیدم بعد که بیدار شدم دیدم همه دارن سکته میکنن چون راننده هم تند میرفت همه برگاشون ریخته بود😅
فک کردم با تاکسی چیزی میری که میگی 😐💔 حداقل یه چرت بزن یا قهوه ای چیزی بخور ما هیچ وقت شب تو جاد ...
منم بدم میاد
ولی فردا ترافیک میشه راه دیگه امشب تصمیم گرفتیم برگردیم
آره میخوابم یه بار یه جاده ای بود دو طرفش دره بود من تخت گرفتم خوابیدم بعد که بیدار شدم دیدم همه دار ...
من اصلا نمیتونم😬
عشقُ کشتن گفتن دشمن😔🖤متنفرم از وقتایی کہ یهو بیدلیل حالم بد میشہ🥺🥺 هیچ چیز از هیچکس بعید نیست🌱.. قانون اول:به هیچ بنی بشری اعتماد نکن🖐🏼بدون تو دَووم آورُردم همه نبودتو به روم آوردن..نمردم بعده تو.. بدتم دیدمو.. بگو کدومشو به روت اوردم🥺