2777
2789

من با اینکه شوهرم عادت داره به شب یداری باز میترسم بخوابم تو جاده، الانم به شدت خوابم میاد ولی مثل جغد چشمام بازه؟😬

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تو ماشین اصلا نمیتونم بخوابم همیشه بیدارم

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

برو برس به یه جایی که خاطر جمع باشه کنار پلیس راهی جایی بعد بخاب

میدونم کلامم حقه ولی عاجزانه تمنا دارم لایک نکنید 😪👐کاربر از سال ۹۶ اما تعلیق به تعداد بالای ده بار ،نی نی یار تعیلق نکن باور کن من کاری نکردم🚶🏻‍♀️

نمی‌خوابم بلکه فقط خودم باید بشینم پشت ماشین نمیذارم بابام بشینه کنارم بخوابه

مامانم هیچ وقت اطمینان نداره به رانندگی شب من🤦😂

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
کجا میری ؟

شمال بودیم داریم برمیگردیم

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.

تونخاب اصلن مواظب شوهرت باش عزیزم منم خابم نمیبره توجاده

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،