2777
2789

بچه ها ما چند روز دیگه میریم خونه ی جدیدبه امید خدا

از اول ازدواجم تا حالا که ۱۴سال میگذره من با وسایل جهزیه ام سر کردم

من ۷۰،۸۰گرم طلا دارم

به سرم زده ۴۰،۵۰گرمشو بفروشم

یخچال ساید،لباسشویی،ظرفشویی و تی وی بگیرم

مبل و تخت و فرش و همسرم میخره

ولی برای خرید این چیزایی که گفتم شاید چند سالی زمان ببره

بنظرتون طلا رو بفروشم وسایل و تمکیل کنم

یا طلا رو نگه دارم کم کم وسایل و بخرم

شما باشین چیکار میکنین

یخچال و تی وی الانم و دو سه سال پیش خریدم ولی دلم ساید میخواد

راهنمایی کنین منو لطفا

غم پنهون قاب خالی از عکسم،تو این دنیای وارونه،منم تنها که برعکسم

ببین دل خودت چی میگه؟ اگر از داشتن لوازم لذت میبری خودت رو محروم نکن، طلا باز کم کم میخری

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش میگم طلایی که مونده تو کمد چه خاصیتی داره

از یه طرف میگم خب پس اندازه برای روز مبادا از فردا که کسی خبر نداره

موندم بین دو راهی

اره همین کارم کردم وام فرزنداوری هم گرفتم بازم کم دارم عزیزم من ساید اسنوا گرفتم ۴۵ تومن فرش دوتا ۹ متری دونه ای ۱۲ تومن میز تی وی مبل تخت و.... نصفشم مونده از منم مال جهیزیم بود

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒

برای داشتن حال خوب و لذت بردن اززندگیم حاضرم این کار انجام بدم

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️
اره همین کارم کردم وام فرزنداوری هم گرفتم بازم کم دارم عزیزم من ساید اسنوا گرفتم ۴۵ تومن فرش دوتا ۹ ...

ما ۱۵۰ م برای مبل و فرش و تخت گذاشتیم کنار

حالا اگه من ۱۵۰هم طلا بفروشم همه چیم کامل میشه

موندم بخدا چیکار کنم

مبارکتون بلشع وسایلتون

ما ۱۵۰ م برای مبل و فرش و تخت گذاشتیم کنار حالا اگه من ۱۵۰هم طلا بفروشم همه چیم کامل میشه موندم بخ ...

مرسی عزیزم همچنین شما گل والا هیچی بهتر از حس و حال خوب نیس هرکاری حالتو خوب میکنه انجام بده

خدایی اکانت سوممه چرا الکی تعلیق میکنین اخه والا دیگ شماره ندارم بیام نی نی یار جان رسیدگی کن😏😒
نه نکن طلا پس انداز زن نفروش از فردای خودت خبر نداری اشتباه نکن  برو لوازم خانگی چیه قسطی میدن ...

همون دیگه

متاسفانه شغل همسرم آزاده و پر خطر

مثلا قبل عید از ارتفاع سقوط کرد چند وقتی تو خونه خوابید

خب مسلما کار نکنه درآمدم نیست

منم موندم نه از این میتونم بگذرم نه از اون

من خودم پایین خونمو اگر خدا بخواد میخوایم بسازیم امسال همچیو میبرم پایین فقط فرش و مبل و پرده میخرم ...

ماهم همین کارو کردیم خونه جدید 

سه طبقه اس که یه طبقه رو وسایل قدیمی مو میزارم

برای یه طبقه وسایل نو میخرم انشالله

انشالله بسلامتی

ماهم همین کارو کردیم خونه جدید  سه طبقه اس که یه طبقه رو وسایل قدیمی مو میزارم برای یه طبقه و ...

من وسایلم نو هست برای همین دیگه نمیخرم

بالاهم دودست مبل و فرشت اینا هست نو هست

اما واس تنوع و اینک نمیخوام بالا رو لخت کنم میخوام جدید بگیرم

2810