2777
2789
عنوان

کسی هست که اقوامشون مکانیک خودرو باشه بیاید لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 1959 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرتون کارمندی خوبه یا مکانیکی؟

من داداشم مکانیکه یادمه اصلا به درس هیچ علاقه ای نداشت چه روزایی که بابام باهاش دعوا می‌کرد که درس بخونه و نمیخوند 😅 به زور درساشو پاس می‌کرد 

ولی عوضش به ماشین و موتور خیلی علاقه داشت خودش باز می‌کرد از نو می‌بست 

بخاطر علاقش دبیرستان رفت رشته مکانیک خودرو بعد تابستوناش یه مدت بدون حقوق شاگرد مکانیکی شد بعد مدرسه کم کم اونقد وارد شد خودش مکانیکی زد الان حقوقش ماشاالله  از بقیه خانواده که کار دولتین خیلی بهتره ولی خیلی خیلی زحمت داره من که وقتی دستاشو میبینم کلی دلم براش میسوزه 

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

یکی دیگه از اقوام هم تو کار سرامیک ماشین زحمتش از مکانیکی کمتره حقوقش هم بیشتر به این موردم فک کن انشالله موفق باشی

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

برو فنی حرفه ای دوره مکانیک خودرو ببین 

در کنار کار درس هم مهمه 

هنوز سنت کمه وقت زیادی داری 

پس فردا خواستی برای خودت تعمیرگاه بزنی مدرک هم داشته باشی خیلی بهتره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

ببین مکانیکی درآمدش خوبه 

ولی ازتون بهتر فروش قطعات ماشینه  ...یا سیم کشی 

فروش ضبط و...یکی ازاقوام کارش اینه خوب پیشرفت کرده کار سنگینی هم نیس ..‌‌یا فروش لاستیک  

چون ملت مجبورن قطعه رو بخرن  مثل سوپری همیشه درآمد دارن

به نظرتون کارمندی خوبه یا مکانیکی؟

برادرم میکاینک هست تا قبل بازنشستگی تو شرکت ها کار می‌کرد وبعدش مغازه زده چون ماشالله خیلی ماهر هستند سرش شلوغه .یه زندگی در سطح متوسط داره  

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

خونه و ماشین داره

بله داره ماشالله همون موقع خونه درست کرد ،ماشین هم دو بار خرید اصلا هم خسیس نیستند و خوب خرج میکنن ولی بگم زحمتش خیلی زیاده همیشه سر شب خوابه حالا من پسرم ۱۳ سالشه میخوام تابستون چند بار بفرستمش پیش داییش که بدونه درس نخونه چطور باید پول در بیاره

تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

درس منظورت تا دیپلمه یا رده های بالاتر

همون دیپلم

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور