2777
2789
عنوان

رمان گناهکار

| مشاهده متن کامل بحث + 4415 بازدید | 248 پست
میخواستم چند وقت پیش یه تاپیک بزنم این رمانا رو به باد انتقاد بگیرم ولی فضای سایت امنیتی بود ترسیدم خودم به فنا برم
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شد پدرم رفت و به قعقرا رفتن دخترش و ندید خخخخخ وگرنه دق میرد با این رمانای ابدوغ خیاری که میخونم
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
بچه ها رمانای هما پور اصفهانی رو من فقط مجازیشون رو خوندم
چون سنم خیلی کمتر بود واسم جذاب بودن
اما بعد دیدم اینجور نیست
الانم اگه حرفی میزنم در مورد رمانهای چاپ نشده اش هستش
الان که کامنتا رو توی پیجش میخونم همه کلی تعریف میکنن و میگن قلمش خیلی فرق داره با قبل
به هر فصلی غمی، هر صفحه ای انبوه اندوهی، #وطن جان! خسته ام😔 پایانِ خوبِ داستانت کو؟ 
اما گاهی بد نیست ادم خودش و تو رویاها و ارزوهای این رمانا ول کنه
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
2810