2777
2789
عنوان

به نظر تون آدم کاری تا الان بیداره 🤣🤣؟

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 32 پست

من ۷ باید سر ‌کار باشم منتهی درد دارم نمی تونم بخوابم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاملا درسته . بهتره بگم من قبول دارم حرفتون رو . البته تا دوازده شب اوکی و عادیه از یک به بعد اکثرا آدمایی میشینن شب نشینی ک بیکارن . مثلا من خیلی بیکارم و از بیکاریم متنفرممنممم😭کاش شاغل بودم کاش پول داشتم🥲

پس الان باید روحت مریخ باشه 🤣

😂😂😂😂منم کارم دور کاریه هر وقت بخوام میخوابم 

ببین اتفاقا اون کسایی که پولدارن و کارشون آزاده هر وقت بخوان میخوابن

این کاربری دست دو نفره  عاقلان نقطه پرگار وجودند اما عشق داند که در این دایره سرگردانند . مَن به چشمان خود دیده اَم که هَر زن میتواند یک ارتش باشد  با احمق و جاهل بحث نکن اگه گفت ۱+۱=۵بگو باشه حق با شماست برو حالش ببر😽