2777
2789
عنوان

خیلیا بهم میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 19 پست
منم کارامو با حوصله انجام میدم کلی وقت میزارم صبحانه بخورم مثلا ولی اینکه میگن آرومی حس میکنم مثل مر ...

نه بنظرم بقیه شخصیت هیجانی دارن اتفاقا بعضیاشونم میگن آفرین چقدر محکمی آدما با هم متفاوتن دیگه دنیا به هر مدل ادم و شخصیتی احتیاج داره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره منم این خصوصیت رو دارم مثلا محل کارم یکی اومد بهم گفت خانم فلانی آبروتو تو شرکت برده فلان حرفارو ...

اگه بفهمم کسی پشت سرم حرف زده سرد میشم باهاش و اون ادمسابق نمیشم شاید سلام علیک داشته باشم ولی مثل قبل رفتار نمیکنم .ولی در کل میگم ارزششو نداره طرف و مگه من چند سال زندم که بخام بخاطر نظر و حرف یه مشت آدم بی عقل و....خودمو ناراحت کنم و همیشه به فکر پیشرفت خودم هستم که یه چیزی یاد بگیرم 

اگه بفهمم کسی پشت سرم حرف زده سرد میشم باهاش و اون ادمسابق نمیشم شاید سلام علیک داشته باشم ولی ...

آفرین کار درست رو میکنی همه این آدما موقت و گذران فقط به هدفت فکر کن همین ذهنتو الکی پر نکن