2777
2789
عنوان

خیلیا بهم میگن

147 بازدید | 19 پست

میگن خیلی آرومی .میگن نظر دیگران برات مهم نیست و برا خودت زندگی میکنی.میگن این خیلی خوبه .ولی من خوشم نمیاد این حرفو بهم میزنن.منم یه آدم عادی چرا اینجوری میگن آخه 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرکاتتم مثل من آرومه ؟ مثل راه رفتن و غذا خوردن ؟ 

نه حرکاتم آروم نیست .اخلاقی و شخصیتی منظورشونه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌میگن نظر دیگران برات مهم نیست و برای خودت زندگی میکنی .تو مگه حرکاتت آرومه ؟

خب این خوبه یا بده ؟چرا میگن اینا رو ؟

مثلا یادمه یبار با همکارام از کار برمیگشتم مترو نزدیک بود حرکت کنه همه دوییدن رفتن که برسن من گفتم من نمیدووم عجله ندارم نه اینکه تنبل باشما اصلا ولی کلا آدم خونسردیم به خودم استرس نمیدم گفتم قطار بعدی تفاوتش دو دقیقست چرا آخه بدووم ؟ ؟؟

مثلا یادمه یبار با همکارام از کار برمیگشتم مترو نزدیک بود حرکت کنه همه دوییدن رفتن که برسن من گفتم م ...

نه اتفاقا من برا قطار اگه ببینم داره میاد یا داره راه میفته عجله میکنم که زود برسم و علاف نشم .خودمم نمی‌دونم منظورشون چیه واقعا!

مثلا یادمه یبار با همکارام از کار برمیگشتم مترو نزدیک بود حرکت کنه همه دوییدن رفتن که برسن من گفتم م ...

مثلامیگن بهم وقتی یکی یه حرفی بهت میزنه برات مهم نیست یعنی اهمیت نمیدی به حرفش .

نه حرکاتم آروم نیست .اخلاقی و شخصیتی منظورشونه ‌‌‌‌‌‌‌‌‌میگن نظر دیگران برات مهم نیست و برای خودت زن ...

بجز شخصیتی تو این مورد من که اصلا صدای خودمم یادم میره چجوری بود ولی کارامم با خونسردی انجام میدم کلا تو هیچی عجله ندارم حس میکنم خیلی از استرسای مردم و هول کردناشون بی جهته رانندگیاشونو دقت کن متوجه میشی

بجز شخصیتی تو این مورد من که اصلا صدای خودمم یادم میره چجوری بود ولی کارامم با خونسردی انجام میدم کل ...

منم کارامو با حوصله انجام میدم کلی وقت میزارم صبحانه بخورم مثلا ولی اینکه میگن آرومی حس میکنم مثل مردم عادی نیستم

مثلامیگن بهم وقتی یکی یه حرفی بهت میزنه برات مهم نیست یعنی اهمیت نمیدی به حرفش .

آره منم این خصوصیت رو دارم مثلا محل کارم یکی اومد بهم گفت خانم فلانی آبروتو تو شرکت برده فلان حرفارو پشت سرت زده بقیه هم تایید کردن ولی وقتی اون خانم اومد شرکت من مثل باقی روزا عادی سلام علیک کردم حتی حال بچشم پرسیدم نه اینکه از شر و دعوا بترسما اصلاااا کلا برام مهم نبود نمیدونم چرا