2777
2789
عنوان

وقتی بچتون خیلی اذیت کنه عصبانی بشین چجوری خودتون کنترل میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 44 پست

یعنی فک کن من دست اززندگی شستم دیگه زیراندازم 24ساعت پهن وسط هال چون آقا دوس داره مثلا بره کوه بشینه رو زیرانداز

تا دس میبرم پتوهارو جمع کنم وسط هال بزارم کمد مجبورم میکنه بازبیارم پهن کنم باز جمع کنم تا آقا برداره این حالت خوشبینانشه بیشتراوقات میگه اصلا پتوهارو جمع نکن

دیونه ایما😅😅من درقابلموشکوندم انقددلم میسوزه قابلمم نوبود

من گاری اسباب بازی پسرمو شکوندم نو بود هنوز دلم میسوزه ولی اگه اون لحظه اونو نمیشکوندم یه بلایی سر خودم آورده بودم،عیب نداره پیش میاد دیوونه نیستیم بخدا دیوونمون کردن 😆😆

بلندترین فریاد من سکوت من است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو راهکار ها رو بقیه هم استفاده کنن.

واسه جیغای بچم راهکارداد یمدت بجاحرف زدن فقط جیغ میزد یا همینطور دلبخواه جیغ جیغ  اصلا نمیتونستم نه بهش بگم میگفتم مثلا بشین جورابتو بپوشم یابشین غذابخورجیغ میزد نه پاشو 

اون کاربر گفت محیط خونه رو شاد کن آهنگ شاد بزار برقصین باهاش رفیق شو کمکش کن حسشو بگه 

یمدت هرچی جیغ میزد مطابق میلش انجام میدادم کلا همش به حرفش بودم همش بوس بغل دوس داشتن تا ثابت بشه بهش دوستش دارم میبرمش پارک همیشه میگفتم مثلا مستقیم بریم بادوچرخه میپیچید فرعی اصلا حرف تو سرش نمیرفت حیغ میزد ازراهی که من میگفتم نرو دقیقا باید میرفت الان تا میرسیم سراون مسیر میگم دوس داری مستقیم بریم یا از تو کوچه اوایل میگفت کوچه باز باجیغ بدون اعتراض میرفتم پشت سرش الان کم کم به حرفم شده خودش میگه مستقیم 

دقیقا یبارتاپیک زدم که حالم ازخودم بهم میخوره بچمو کتک زدم  چون بچم خیلی جیغ میزنه درحد روانی ...

اهمیت نده به این حرفا هیچکس جای ماها نیست بچه منم مثل بچه شماس روانیم میکنه،یه بار همسایه واحد رو به رو گفت وای چقدر دعواش میکنی بچه داری بلد نیستی گفتم هیچکس جای من نیست بفهمه من چی میکشم لطفا قضاوت نکنید وگرنه هیچ مادری دوست نداره بچشو دعوا کنه یا ناراحتش کنه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
واسه جیغای بچم راهکارداد یمدت بجاحرف زدن فقط جیغ میزد یا همینطور دلبخواه جیغ جیغ  اصلا نمیتونست ...

ممنونم ازتون.

خدا به همه مادرا صبر بده بتونن اولادشون رو به بهترین نحو تربیت کنن ما رو هم بین اونا

امروز روز منه    
خیلی سخته خدایی حق داری چه قرص آهنم تجویز کرده😅😅من اون لحظه ای که دارم سکته میکنم از دست بچم هی به ...

اره منم 

دقیقا اونیکه شرایطش بدتر ازخودمه رو تصور میکنم آروم میشم😂

میگم بدبخت آخه پس جاریت با سه تا بچه چی میکشه؟همش نق نق دارن اون چی میکشه ،یه ذره آروم میشم🤭😂

اخ ک نگم از گریه هام من دخترم ۳سال و ۲ماهشه پسرم ۱۰ماهشه

یعنی همسن بچه های منن. هردوشون پسرن و شلوغ کار یه دقیقه هم ارامش نداریم از دستشون

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
 یعنی همسن بچه های منن. هردوشون پسرن و شلوغ کار یه دقیقه هم ارامش نداریم از دستشون

حالا شلوغیشون ب کنار من بدبخت دخترم هرکی میاد خونمون یا جایی بریم اولش میچسبه بهم و گریه میکنم بخدا ۵شنبه مهمون دارم از الان نگرانم خستمممممم ب شددددت کی بزرگ میشن اخه دیگه مخم رد داده😭😭😭😭😭

2810