2777
2789
عنوان

وقتی بچتون خیلی اذیت کنه عصبانی بشین چجوری خودتون کنترل میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 44 پست
منم همینم دیگه ولی اون لحظه واقعا آدم به جنون میرسه مخصوصا منی که ۳ ساله یک شب راحت نخوابیدم و واقعا ...

وای منم اصلا اسم بچه دنیا آوردن میاد من بدنم به لرزه درمیاد😂 

تازه دیشب خواب دیدم به شوهرم میگم من بچه دارم تو شکمم،اونم تایید میکنه قرص آهن تجویز میکنه که بخورم🤣🤣

از خواب که بیدار شدم وحشتتتت کردم یعنی ،وحشتتت🤭

دندونامونو روهم فشار میدیم خودمونو تا سرحد مرگ فحش میدیم چرا بچه دار شدیم و در مواقع شدیدتر خود زنی ...

🤣🤣من انقد دندوناموروهم فشادادم دندونای جلوم خیلی دردمیکنه دوبارم دستمومحکم زدم به زمین گفتم خدامنوبه زمین گرم بزنه من بچه دارنمیشدم شبش مردم ازدست درد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حال و روز همه مادرا😅

دقیقا همینه کسی بعد اونی که بچه نداره و میاد میگه آخی نکن گناه داره چرا اعصاب خوردیتو سر بچه خالی میکنی؟یا تو بلد نیستی بچه داری کنی را دوست دارم با نخ خفش کنم که دیگه چرت و پرت نگه وقتی درکی از شرایط ماها نداره

بلندترین فریاد من سکوت من است...
🤣🤣من انقد دندوناموروهم فشادادم دندونای جلوم خیلی دردمیکنه دوبارم دستمومحکم زدم به زمین گفتم خدامنو ...

منم دندونام همه داغون بس که فشار دادم،دقیقا یه بارم من از فشار عصبانیت زدم تو سر خودم که بچمو نزنم تا دو روز سر درد داشتم🤕😂

خانمای محترم اومدم بگم که منم یه بچه به شدت بد قلق داشتم که الان مردی شده.بهم میگفتن چشم رو هم بزاری بزرگ شده.منم اون روزا خسته،عصبی،بیحوصله میشدم.ولی الان که بزرگ شده بازم دلم میخواد برگردم همون روزا که دستای کوچولویی داشت وکل بدنش تو بغلم جا میشد.تو اوج خستگی به این فکر کنید که چند سال دیگه راحت میشید ولی دلتون برای این روزاتنگ میشه..اگر چه می‌دونم باور نمیکنید ،چون خودمم باور نمیکردم

خانمای محترم اومدم بگم که منم یه بچه به شدت بد قلق داشتم که الان مردی شده.بهم میگفتن چشم رو هم بزاری ...

من همش میگم کی ده سالش میشه خخخ

حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم 

وای منم بعضا در حد جنون از دستش عصبانی میشم.

دختر من ۲۰ ماهشه یکسره درحال خراب کاری و اویزون بازی و بد غذا بازی و ......

متوسل میشم به حضرت ایوب😂😂😂

چند لحظه چشماتو ببند از پیشش دور شو یه آب بخور.

دوباره بیا که بره رو اعصاب کوچولو😤😤😭😭

امروز روز منه    
دقیقا همینه کسی بعد اونی که بچه نداره و میاد میگه آخی نکن گناه داره چرا اعصاب خوردیتو سر بچه خالی می ...

دقیقا یبارتاپیک زدم که حالم ازخودم بهم میخوره بچمو کتک زدم 

چون بچم خیلی جیغ میزنه درحد روانی کرذن یعنی هرکی منو میبینه میگه عجب صبری توداری مابودیم یه بلا سرخودمون یابچه میاوردیم یعنی فک کن مثلا کلید میخابندازم دربازکنم این جیغ میزنه من من میخا از یجاردبشم جیغ میزنه نه ازاونور باید بری باجیغا ریختن سرما که توکه نمیتونی چرابچه اوردی باید حالت ازخودتم بهم بخوره فلان

ولی ینفر خدا خیرش بده درکم کرددچندتا راهکار داد انجام دادم خیلی خیلی بهترشده

وای منم اصلا اسم بچه دنیا آوردن میاد من بدنم به لرزه درمیاد😂  تازه دیشب خواب دیدم به شوهرم می ...

خیلی سخته خدایی حق داری چه قرص آهنم تجویز کرده😅😅من اون لحظه ای که دارم سکته میکنم از دست بچم هی به خودم میگم اون بنده های خدایی که چند قلو دارن چی میکشن خدا بهشون صبر بده واقعا

2810