من واقعا بچم یه مدته اذیت میکنه از غذا افتاده دیروز حرصم گرفت با عصبانیت غذاش دادم بغض کرد تا چند دقیقه هی بغض میکرد گریه میکرد خیلی ناراحت شدم باز شبش خسته بودم نمیخوابید یه کوچولو زدم رو پاش ولی نفهمیددخخخخ
حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم
دندونامونو روهم فشار میدیم خودمونو تا سرحد مرگ فحش میدیم چرا بچه دار شدیم و در مواقع شدیدتر خود زنی کرده و گاهی یه سقلمه هم به باسن یا پای کودک وارد میکنیم البته مورد آخری کم پیش میاد ولی شبایی که تا صبح نمیخوابه و اجدادتو جلو چشمت عربی میرقصونه امکانش هست بعد هم که کودک خوابید گریه کرده و از عذاب وجدان تا دو سه روز میمیریم🥴🥴🥴
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به زور به بچه غذا نده بدتر میشه . بزار خودش هروقت گرسنش شد غذا بخوره . فقط هله هوله و آت و آشغال که سیری کاذب بهش میده دراختیارش نزار . بعضی بچه ها تو یه سنی همینجورین خوب میشن. مقلا بچه خودم همینجوری سر سفره هیچی نمی خوره ولی وقتی بازی مورد علاقشو انجام میده قشنگ غذا می خوره . در ضمن تحرک هم برای بچه خیلی لازمه تا گشنش بشه
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
با احترام عزیزم ، همیشه یادت باشه اون یه مهمونه تو خونت بزرگ میشه میره پی زندگیش وکلی خاطره از این دوران داره حالا خاطره خوب یا بد که در کنار شما ساخته شدن . میخواین با کدوم خاطرات شما رو به یاد بیاره؟
بچه بشین باهاش بازی کنین شاید از چیزی نگرانه یا از چیزی میترسه به زبون خودش باهاش حرف بزنین از چیزهای مورد علاقه اش زیاد صحبت کنید کم کم آرامشش بیشتر میشه و ذره ذره غذا خوردنش هم بهتر میشه عزیزم
🌸تو مگو همه به جَنگند و ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
منم همینم دیگه ولی اون لحظه واقعا آدم به جنون میرسه مخصوصا منی که ۳ ساله یک شب راحت نخوابیدم و واقعا ضعف اعصاب گرفتم از بیخوابی،اگه به دل من باشه دیگه هرگز اسم بچه نمیارم