2777
2789

من واقعا بچم یه مدته اذیت میکنه از غذا افتاده دیروز حرصم گرفت با عصبانیت غذاش دادم بغض کرد تا چند دقیقه هی بغض میکرد گریه میکرد خیلی ناراحت شدم   باز شبش خسته بودم نمیخوابید یه کوچولو زدم رو پاش ولی نفهمیددخخخخ 

حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم 

دندونامونو روهم فشار میدیم خودمونو تا سرحد مرگ فحش میدیم چرا بچه دار شدیم و در مواقع شدیدتر خود زنی کرده و گاهی یه سقلمه هم به باسن یا پای کودک وارد میکنیم البته مورد آخری کم پیش میاد ولی شبایی که تا صبح نمیخوابه و اجدادتو جلو چشمت عربی میرقصونه امکانش هست بعد هم که کودک خوابید گریه کرده و از عذاب وجدان تا دو سه روز میمیریم🥴🥴🥴

بلندترین فریاد من سکوت من است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به زور به بچه غذا نده بدتر میشه . بزار خودش هروقت گرسنش شد غذا بخوره . فقط هله هوله و آت و آشغال که سیری کاذب بهش میده دراختیارش نزار . بعضی بچه ها تو یه سنی همینجورین خوب میشن. مقلا بچه خودم همینجوری سر سفره هیچی نمی خوره ولی وقتی بازی مورد علاقشو انجام میده قشنگ غذا می خوره . در ضمن تحرک هم برای بچه خیلی لازمه تا گشنش بشه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

سلام 

با احترام عزیزم ، همیشه یادت باشه اون یه مهمونه تو خونت بزرگ میشه میره پی زندگیش وکلی خاطره از این دوران داره حالا خاطره خوب یا بد که در کنار شما ساخته شدن . میخواین با کدوم خاطرات شما رو به یاد بیاره؟

بچه بشین باهاش بازی کنین شاید از چیزی نگرانه یا از چیزی می‌ترسه به زبون خودش باهاش حرف بزنین از چیزهای مورد علاقه اش زیاد صحبت کنید کم کم آرامشش بیشتر میشه و ذره ذره غذا خوردنش هم بهتر میشه عزیزم

🌸تو مگو همه به جَنگند و  ز صلح من چه آید؟🌸تو یکی نِه ای هزاری تو چراغ خود بر افروز🌸
دندونامونو روهم فشار میدیم خودمونو تا سرحد مرگ فحش میدیم چرا بچه دار شدیم و در مواقع شدیدتر خود زنی ...

خخخ واقعا اگه بدونی فسقلی چه بغضی میکرد کلی بوسش کردم 

حالا که خنده هامون از ته دل نیست غم هامون هم از ته دل نباشه...تیکر تولد پسرمه باردار نیستم 
خخخ واقعا اگه بدونی فسقلی چه بغضی میکرد کلی بوسش کردم 

منم همینم دیگه ولی اون لحظه واقعا آدم به جنون میرسه مخصوصا منی که ۳ ساله یک شب راحت نخوابیدم و واقعا ضعف اعصاب گرفتم از بیخوابی،اگه به دل من باشه دیگه هرگز اسم بچه نمیارم

بلندترین فریاد من سکوت من است...

داد میزنم یا میزنمش واقعا دست خودم نیست 

ولی پسر من فراتر از هر بچه ایه که دیدم

انگار بجای یدونه ۵تا بچه دارم

ولی بعدش مثل سگ مشیمون میشمو از خودم عصبی میشم

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
ببین من چی میکشم ک دوتا پشت هم دارم 😭😭😷هیچی ب جان خودم داد میزنم

بیا بغلم من وتو مثل همیم دیگه واقعا بریدم اخه اینا بچه ان که من دارم ای خداااااااا

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
2810